Kislányom Laura Kíra születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kislányom Laura Kíra születése
Gratula a szép és gyors szülésért!
Én-elvileg-jövőhéten szülök..., kéretik drukkolni egy hasonlóan gyors szülésért:)))).
Nekem is harmadik babám, már van itthon egy 7 éves fiú és egy másfél éves (azaz 22 hónapos)kisleány. Harmadjára szintén fiúcska várható...
Előjelek: még szinte semmi. Jósló fájások jönnek-mennek, szervezet öntisztító folyamata beindult... . Méhszáj alig nyitva (külső 1 ujjnyi, belső zárt, de felpuhulva. Előző 2 időre született, 4070 és 4050 gr-mal.
Jó egészséget minden babavárónak és kisgyermekesnek, különösen a cikk írójának:))!
Van egy mondat a cikkben, amit nem értek:
"A vizsgálatok rendben voltak a 32. hétig, akkor elkezdtem keményedni."
Keményedni? Mit jelent ez?
Gratulálok a tündéri kiscsajszidhoz! :D
Remélem nekem is ilyen könnyen fog menni a szülés, az elsővel nagyon megszenvedtem...
Gratula a gyönyörű kisleányhoz!:)
És üdv.a nagycsaládosok táborában!
Gratula :)
Valami varászló vagy hogy 60 cm-s babát megúsztál varrás nélkül :)
Gratula a cikkedhez!
Jó volt elolvasni Laus érkezését! Kívánom, hogy a következő babátok is ilyen könnyen szülessen!
2011. március 30-ra voltam kiírva, de mivel nem akart jönni, így csak április 5-én született meg indítással, amit a mai napig nem bánok, mert villámgyorsan érkezett.
Ugrás a teljes írásra: Kislányom Laura Kíra születése
További ajánlott fórumok:
- Kislányom 14 hónapos, és nagyon cumizik, szinte születése óta!(Sajnos)Hogyan tudnám leszoktatni róla?
- Emma kislányom születése
- Kislányom születése óta "szörcsög". Miért van ez, és mit tegyek?
- Kislányom születése
- A második csoda - kislányom születése
- A kislányom 9 hónapos és a szeme már születése óta váladékos. Mióta ovis a bátyó gyakran hörgő gyulladásos