Kislànyom fenekén a bör lehàmlott, lehorzsolodott.Ötletek? (tudásbázis kérdés)
Valamilyen anyag összetétel,ami ezt okozta,sajnos nem tüntetik fel soha hogy miböl is àll egy pelenka.De még a pelenkànak is van szavatossàgi ideje,most néztem a csomagolàsàn.Ezt én nem tudtam eddig.
Hmmm... Akkor már legalább a megoldást tudjuk... Azért durva, hogy egy újfajta pelenka ilyet okozhat... Ráadásul azt hinné az ember, hogy a "márkásabbak" megbízhatóbbak több szempontból...
Ja és azt mondta azonnal mondjak le a pelenkàrol,vàltsak
Most érkeztem meg,köszi az érdeklödést!Hàt ö egyböl azt kérdezte:uj pelenka esetleg?
Igen,uj pelenka,Huggies...Ez volt a gond.Kaptunk kenöcsöt,valami antibiotikumosat.A neve:Fucidin.Szoval a beteg tàjékozaton sem az àll,hogy gomba,hanem hogy baktériumfertözés kezelésére...
Kíváncsi vagyok, mit mond az orvos, majd írj!
Olyat sose hasznàltam.De a Lidl-ben kaphato tényleg jo vastag,nedves,és illata is finom,az àràrol nem is beszélve,még tényleg születésétöl van neki.Csak mondom nagyon összeér az a fokhagyma feneke:)Pelenkàt meg rendszeresen cserélem rajta,este is mindig megfürdetjük....
Akkor bizti nem attól van, mert azt hallottam, hogy a neogr.popsitörlő az kiválthat ilyet!
Lidl-ben kaphato kék csomagolàsu,amin egy baba van
Milyen popsitörlőt használsz?
Föleg nekem amilyen orvosom van,én is szégyellni fogom magam,föleg mi nem ettünk paradicsomosat....De hàt ez van.
A pelenka miatt van, de nem az váltja ki, hanem a gomba. Én már a kórházban is mindig Pamperst használtam neki, azóta is csak az van. És mégis többször előfordult. Akármilyen légáteresztő a pelus, ahol összeér a két kis fokhagyma :), ott befülledhet.
Szégyelltem magam, mikor a doki elkezdte mondani, mi is ez... De nem csinált ügyet belőle, kérdezte, hogy evett-e paradicsomosat? Igen. Nna, akkor attól van! És ezzel el is volt rendezve.
:D
Huu hàt még jo hogy nem csak velem történik ilyen meg,van tapasztalata màsnak is ebben.Én is a pelenkàra gyanakodtam,de a pàrom vàlltig àllitja hogy a popsitörlö.De a popsitörlö születésétöl kezdve ugyanaz.A pelenka meg 2 hete uj,és màr volt pirosodàsa a két hét alatt de krémezés utàn elmult.Ez meg igy hirtelen elöjött,ràadàsul nem kicsi,mondom 2 centis nagysàgu mindkét popo belsö részénél...Gondolom az egyik fertözte a màsikat.
Á, szerintem bőrgyógyászig nem fog eljutni a dolog. :)
Gombás lett valamitől. Tényleg mutasd meg dokinkak, ír gyógyszertári keverős kenőcsöt. De az utolsó 1-2 alkalommal én már el se vittem, babylove-ossal kentem. De akkor már az elejétől, mikortól sejtettem, hogy az lesz, így nem jött ki neki nagyon. De mivel ti már jócskán benne vagytok, a fertőződés megállítására valszeg jobb a doki által írt...
Lehet, hogy még bőrgyógyászhoz is el kell vinned, mert az tud rá adni vmi speciális krémet, amitől gyorsan elmúlik!
Tuti az új pelus miatt van, biztos kapni fogtok rá valami jó kis krémet, amitől pár nap alatt elmúlik. Fáj ám neki nagyon igazából, ha ráül vagy valami:S
Ugyanilyen volt az én lányomé is... Először piros volt, bekented, kicsit hólyagos lett, majd a hólyagok teteje lejött és most kicsi pöttynyi kráterkék vannak a popsiján, aminek az alja enyhén gennyeskésnek látszik, de nem gyűlik fel benne. Viszont nedvedzik. Ugye?
OK.Délutàn elviszem.Köszi
Vidd dokihoz.Szerintem ne kísérletezz a krémekkel.Ő csak ránéz,és megmondja mit csinálj.
Majd írj mit mondott.
Anyatejes volt akkor a kicsim.
aha,akkor lehet elkellene mennem a gyerek orvoshoz?Ugyanis uj pelenkànk van,azota vannak balesetek.Mondom eleven a bör,pirosas szegénynek,még ki is vérzett....
A Pampers csinálta??? Bármelyik csinálhatta volna. Nekem anno azt mondta a doki, hogy nagyon kell figyelni a kakira, ha paradicsomosat evett a gyerkőc, mert az nagyon gyorsan felcsípi a fenekét és gombásodik...
Nálunk is volt ilyen.A pampers pelus csinálta.Doki tanácsára canestennel kentem le.Azt mondta elfertőződött gombás.
Tényleg körömvirág nagyon jó, esetleg a gyógyszertárban ajánlanak valamit...
További ajánlott fórumok: