Kiskutyát menhelyről vagy internetről? (tudásbázis)
Szia!
Én tavaly nyáron hoztam a menhelyről egy kutyust!Ott azt mondták tacsi keverék, majd kiderült fajtiszta jack russel terrier, olyan mint egy gyerek, imád játszani, főleg a gyerekeimmel!
mindegy,mindenhogy segítessz,ha befogadsz egyet,és nem drága pénzért vásárolod!persze ha mindenképpen fajtatisztát szeretnél,érdemes vásárolni biztos és leellenőrizhető helyről,de ha nem ragaszkodsz fajtatisztához,akkor a menhelyen,és a neten is találhatsz sok gazdira váró kiskutyát!csak szét kell nézni!én az interneten találtam,és el is hoztuk,gyönyörű szeretnivaló kis tünemény.nagyon hálásak tudnak lenni az ilyen kis ebek!a menhelyen is kinéztünk egyet,de lekéstünk róla,mert már elvitték!
egyébként mérlegelni kell azt is,hogy ha netről választassz,az családban,társaságban nevelkedett,de akit az utcáról hoztak be a menhelyre,az nincs szocializálva!ha van kisgyerek otthon,akkor ez nagyon fontos lehet,ha nincs kicsi otthon,akkor te is megoldhatod a szocializálást,sok szeretettel,és törődéssel,és meglátod nagyon hálás lesz érte!
remélem segíthettem!üdv lilla
internetről ne! menhely, vagy keress megbízható tenyésztőt!
ezzel foglalkozom, tapasztalat...
Hát a kérdés inkább az,hogy mennyire ragaszkodsz a fajta tiszta kutyihoz?!
Ha egy fajta megszállotja vagy,még akkor is lehet fajtamentőket megkeresni,de ha nem ragaszkodsz a biztos felnőtt kinézethez,lévén egy keverék kutyus meglepetés mire felnő:D,szóval a legjobb ,ha menhelyre látogatsz,és egymásba szerettek:DD Egy menhelyen biztos "megfog" egy kutyus:D
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam kiskutyát szeretne Karácsonyra a Jézuskától...!
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?
- Hogyan kell szobatisztaságra nevelni egy kiskutyát?
- Örökbe fogadtam egy kiskutyát a menhelyről. A gyepmesteri...
- Internetről le lehet tiltani oldalakat, hogy a gyerek ne tudja megnyitni, vagy csak a teljes internetről tudom eltiltani?
- Milyen programmal lehet internetről CD lemezre átmásolni zenét vagy szöveget?