Kisgyermekes anyukák dumáldája (Kecskemét) (beszélgetés)
Most viszont lépek, mert a kicsi fent van.
Sziasztok! :)
Rendben, semmi gond! Itt is tartjuk a kapcsolatot, gondolom (remélem) és akkor megbeszéljük majd a továbbiakat Andi! :)
Jó etetést!
Bocs lányok, de telefonáltam és kicsit lemaradtam. Most meg felébredt a kicsikém, etetés van! :D
A találka jó ötlet, de sajna nekem igazán jó még a délelőtt. A suliban most van az évvége, kirándulások stb. Legközelebb tuti csatalkozni fogok! :D
Akkor a gyerkőcöknek (a nagyobbaknak) csinálok zabpelyhes-almás palacsintát, nekünk meg valami túrótortát gyümivel! Ok?
Jah, hülye kérdés volt, tudom, de ki tudja?! :D
Szuper! Mi is láttuk a folyamatos fejlődést! Liviel semmi gond nem volt, időre született, csak a hátizma meg a nyakizma volt megrövidülve, beállva. Ez a méhen belüli rossz tartás következménye volt.
De ez a Dévény torna egy csoda! Ebben megegyezhetünk!
Andi, ti is benne vagytok a jövő hét szerdában?
Köszönöm szépen! :)
Remek, nekem tökéletes a jövő hét szerda!
Szívesen sütök valamit, ha szeretitek az édességet?!
Mi is jártunk Dévényezni, de Kiskunfélegyházára. Egyszerűen nem tudtam Kecskeméten időopontot kapni. :(
Az biztos, hogy szuper jó ez a "torna". Villő koraszülőtt volt és javasolták a dévényt. Most ott tartunk, hogy 3 hónapja nem is voltunk és már mindjárt megy.
Remek a délelőtt!!!
Nekem a napok bajosak, hétfő, kedd és péntek nem jó. Remélem nem gond!?
Kedden járunk erre a tornára, heti két nap meg mamázik, mert tanulnom kell.
Mikorra gondoltál? Nekem a délelőtt lenne jobb, mert délután a nagyok hazajönnek a suliból és akkor tanulás van.
Andi? Ti is csatlakoztok?
Rendben, ha neked így jó!?
Én is éppen magamat akartam ajánlani, itt is van majdnem minden, de természetesen a kicsi miatt igazad van, jobb nálatok kezdeni.
Én benne lennék, ha nem veszitek tolakodásnak a kezdeményezést?!
Hú, de jó, hogy jöttetek csajok. Nektek aztán van tapasztalatotok gyerkőc téren! :)
Én a megérzéseimre hagyatkozom!
Szét se néztem igazából.
Keresztanyu Dévény terapeuta, hozzá hordtam ugye Livit és ő irányított aztán ehhez a csajhoz. Jól érezzük magunkat ott és heti 1 alkalmat kibírunk! :)
Tudom, hogy ez még korai és azt is, hogy nem ismerjük egymást, de mit szólnátok, ha rendszeresen összegyűlnénk? Megmondom őszintén, hogy sokat vagyok kettesbe a picivel és vágyunk (mind a ketten) társaságra.
Nézegettem az ilyen-olyan klubbokat, de fizetni a barátságért elég furi nekem.
Ha lenne kedvetek és szimpik lennénk egymásnak, akkor összehozhatnánk!
Most jön a nyár, ki lehetne vinni őket strandra, meg hasonló.
Én speciel örülnék :p
Nah, szuper Juca! Már mi sem járunk, bár most Helvéciára hordom heti egyszer baba-mama tornára. Nagyon szereti azt is!
Imádja a gyerekeket és az ilyen foglalkozásokat.
Nah gandi, akkor Te is jársz erre sűrűn! Szuper!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Békéscsabai kisgyermekes anyukák
- Kispesti kisgyermekes/várandós anyukák
- Mennyi az átlagos mennyiségű ruha egy óvodáskorú gyermeknek? Kisgyermekes anyukák?