Kisfiam születése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kisfiam születése
az,egy olyan pillanat,amit nem felejtek ell!
nekem17év útán,sikerült,de megérte!
sokk boldogságot mindenkinek!
gratulálok !
Szia!
A lényeg,hogy ne add fel. És ne szomorkodj emiatt,ne stresszelj rajta,mert nem tesz jót. Nekem is volt 12 éve egy abortuszom,áprilisban lesz két éve hogy 9 hetes voltam amikor a baba elhalt. Akkor azt mondták,hogy fél évet kell várni a következő babával. Megvártuk a félévet, és azóta próbálkoztunk, és most sikerült. 5 hetes kismama vok. :) Ne add fel. Drukkolok nektek.
Szia!
Igazándiból elöször nekem is 9 hónap után sikerült csak teherbe esnem. Két petefészek mütéten estem át, és a második után a nögyógyászom azt mondta, hogy nem biztos, hogy majd teherbe tudok esni, mert annyi összenövésem van a 2 mütét miatt. Aztán ö is nagyon meglepödött, amikor megjelentem terhesen a rendelöben.
Szóval szerintem ne add fel! Próbálj meg ne stresszelni rajta!
A második babánknál pedig szinte egyböl terhes lettem, de persze ez sem törvényszerü, hogy igy van másnál is.
Nagyon sok sikert kivánok Nektek! Szoritok, hogy minél hamarabb teljesüljön a vágyatok!
Szia mi agusztus óta babát szeretnénk de még semmi!
Igaz nekem volt egy abortuszom de a doki se engedte hogy megtarcsam a picit.Rendszeresen járok orvoshoz is!Mit csináljak?????
Ugrás a teljes írásra: Kisfiam születése
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam Olivér születése
- Az első csoda - kisfiam születése
- Új szerelem vette kezdetét, még pedig a kisfiam születésekor.
- Ismer valaki kisbaba születéséről szóló számot? Mint pl. az "Édes kisfiam" Csak kislányról, vagy amelyik nem fiúról szól? Van ilyen?
- Olivér vagy Luca? Kisfiam születése...
- Kisfiam születése