Kisfiam születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kisfiam születése
persze
figy, mi is pontosan ilyen okok miatt húzzuk már vagy 5 éve a második gyereket... muszáj dolgoznom, nem tudnék itthon maradni.. ettől el is vagyok keseredve rendesen, de úgy vagyok vele, h legalább Vanesszának legyen meg mindene.. dehát te is nagyon fiatal vagy még, nincs ok az aggodalomra sztem :D
Nekem ilyen problémám nincs:DDD
Egyenlőre nem tervezzük a kistesót.
Bár a párom már pedzegette,hogy egy kislány elférne,de hamar elvettem tőle a kedvét:)
Anyagilag nem állunk úgy,inkább a Gergőnek legyen meg mindene,ugye megértesz?
:DDDD
Hát akkor az volt így visszagondolva,mert a szomszédunk is így halt meg,igaz sok sok évvel ezelőtt,de ő is belázasodott szülés után,és nem ment vissza az orvoshoz,vérmérgezést kapott:((((
Nekem is az lett volna a sorsom,ha a párom nem parancsol rám,hogy márpedig húzás be a kórházba mert nyakonvág!:)
Nem igazán,valószínű,hogy a köldökzsinór 5-szöri tekeredése a nyakán volt az ok,pontosan nem tudom,nem mondták,de úgy bántak velem utána a kórházba mint a vajjal,pláne amikor visszakerültem,csak ezt nem írtam le a cikkbe.
Pedig sajnos 2 héttel a szülés után lázas lettem,a derekam majd leszakadt,felkelni nem tudtam,ezért visszavittek a kórházba,először tejlázra gyanakodtak,hiába mondtam,hogy nem fáj,mert folyamatosan fejem,és más lehet a gond,3 napos lázcsillapítás után döntöttek úgy,hogy kimossák a méhemet,mert nem akart lemenni a lázam,hiába szúrkodták a fenekemet,meg kaptam az antibioticumot is.
Aztán valami gennyes véres izét szedtek ki belőlem állítólag,ez okozta a fertőzést és a lázat,ezért fájt mindenem.Szóval a Gergő 2 hetes volt,de nekem még 1 hetet a kórházba kellett lennem,gyógyszeres tejet nem adhattam neki,kezdett elapadni,és végül rá is kellett segítenem,hogy elapadjon,mert már csak csöpörészett,mikor hazaértünk:(
De nem panaszkodom,igazából örülök neki,hogy a gyereket egészségesen szedték ki belőlem:)
Köszönöm az együttérzést és a dicséreteket is.
Egyenlőre nem szeretnék még egy babát,bár a párom a minap említette,hogy egy kislány még elférne:D
Majd meglátjuk mit hoz a jövő:)
Gratulálok a kicsi fiadhoz!
ne aggódj, majd a második gyermeknél átélhetsz mindent ha szeretnétek még gyermeket.
Melyik ez a kórház ahol ilyen szakbarbárok vannak????
Hogy hagyhattak ennyit szenvedni????
a tesóméknál nem lett végül más következmény, csak a császár. meg h hagyták szenvedni egy csomót, ahelyett, h megnézték volna h miért nem tud jönni a baba.
jó, h megosztottad a történetedet!
tudom, h mennyivel jobban szeretted volna, ha a babád "rendesen" születik... és ha abban a 4napban többet láthatod. de tudod, örülj neki, h a köldökzsinór nem okozott ennél nagyobb gondot.
a húgom babája is azért nem indult el az oxitocin meg a többi szer ellenére sem, mert nem tudott a zsinórtól... nekem nem volt ilyen "szerencsém".
gratulálok a kisbabátokhoz és sok örömöt kívánok nektek.
(az uh-n nem látták a zsinórt?)
Ugrás a teljes írásra: Kisfiam születése
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam Olivér születése
- Az első csoda - kisfiam születése
- Új szerelem vette kezdetét, még pedig a kisfiam születésekor.
- Ismer valaki kisbaba születéséről szóló számot? Mint pl. az "Édes kisfiam" Csak kislányról, vagy amelyik nem fiúról szól? Van ilyen?
- Olivér vagy Luca? Kisfiam születése...
- Drága kisfiam, Nándi születése