Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ismer valaki kisbaba születéséről szóló számot? Mint pl. az "Édes kisfiam" Csak kislányról, vagy amelyik nem fiúról szól? Van ilyen? fórum
Ismer valaki kisbaba születéséről szóló számot? Mint pl. az "Édes kisfiam" Csak kislányról, vagy amelyik nem fiúról szól? Van ilyen? (tudásbázis)
Annyira nyugika dalok,hogy sokszor elaludt rá a baba.Még akkor is,amikor nem kellett volna.Fantasztikus zenei alkotás,telitalálat a bébicélt tekintve.Tele a bébi iránti szerelemmel...Nem hallottam még ennyire tökéletes alkotást a műfajban.Zeneileg.
Vagy aki iszonyúan vágyik rá...Miért ítéled el ezt a két csodálatos lírai albumot anélkül,hogy belehallgatnál?Mikor megszületett az 1./2./3. bébim,csak ezeket hallgattam,mert teljes mértékben kiszolgálták lelkem érzelmi töltetét.
Had ne pletykáljak már róluk,nem vagyok bulvársajtó.És tudod jól,hogy miért,de én kicsit többet láttam a családot személyesen,mint te...De...Írj neki emailt,biztos szívesen elmondja ő.
Friderikának jelent meg 2 albumja is csupa-csupa bébidal.Ilyenek,hogy: "De jó,hogy itt vagy,úgy vártalak,de jó,hogy itt vagy énnekem" szövegek."Szép álmokat" az egyiknek a címe,a másiké pedig "Az álmok tengerén" Mindkettő nagyon érzelemdús és édes nagyon.