Olivér vagy Luca? Kisfiam születése... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Olivér vagy Luca? Kisfiam születése...
Nekem egy kisfiam van, aki négy hónapos, de már előtte is görcsbe rándult a gyomrom, amikor koraszülött mentőt látok, főleg ha szirénázva megy... Borzasztó lehetett...
Sok boldogságot...Egészséget!
Minden jót kivánok nektek!
Könny fakasztó történet,pláne igy,hogy a 3.babám várom.de minden jó ha a vége jó!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat és a biztatást..
Jól esik hogy ennyi mindenki elolvasta..
u.i.: levelet írtunk az OMSZ-nek akik elismerték hogy a hibázott a diszpécser mikor orvos nélküli mentőt küldött... na ennyi..sokra mentem vele..
magyar egészségügy egy katasztrófa...
Jó egészséget, boldogságot kívánok Neked és a Babucinak:-)
Minden jó, ha a vége jó :-)
Gyönyörű a kisfiad!
Gratulálok a kicsi Fiadhoz! Az én kislányomnak is tüdőgyulladása volt, születése után 2 órával vitték az intenzívre, két hétig voltunk mi is a II női klinikán.
Jó egészséget nektek!
nagyon sajnálom ami veletek történt. Nekem is mélyen fekvő lepényem van és mellé még egy 30 mm-es miómám is. Kímélni nem tudom magam mert van egy 17 hónapos fiam, akit emelni kell, játszani vele, stb.
Eddig még nem véreztem, kopp-kopp, remélem nem történik meg velem, ami Veletek...
Én is nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok nektek!
Megnéztem a képeket GYÖNYÖRŰ a kis fiad:-))
Gratulálok a fiadhoz,nagyon szerencsés vagy!
Barátnőmnek elég volt az egy óra és nem élte túl a kislánya:(
De még mindig tele van szentekkel, akik a hátukon viszik az egészet...
Jó egészséget, és felejtést a cikkírónak!
Örülök, hogy végül jól végződött a történetetek, a lényeg, hogy jól vagytok.
A magyar egészségügy meg úgy szar, ahogy van,ez többször bebizonyosodott. :(
Jesszusom! :(
Örülök, hogy megmenekültetek!
Csatlakozom a Többiekhez.Nagyon megható történet.Nagyon jó egészséget kívánok Nektek.
Az Unokatesóm Feleségét is ma császározzák,és Nekik is Olivér lesz a Kisfiúk :)
Nagyon megható történet!Én mikor az első babámat vártam és elment mellettem egy koraszülött mentő,elbőgtem magam!:)
Aztán minden probléma nélkül szültem 2 gyönyörű babát!Kár hogy nem megy mindenkinek simán,komplikáció mentesen.
Ugrás a teljes írásra: Olivér vagy Luca? Kisfiam születése...