Kisfiam oroszlán nyilas aszcendenssel. (tudásbázis)
bocsáss meg, rengeteget számít az aszcendens / tanultam asztrológiát, és nagyon érdekel../ éás rengeteget számít az elemzésnél a többi bolygó helyzete is..nem m ennék bővebben bele, de a napjegy minimális részecskéje az "egésznek"!!!!!!!!!!!!!
Asztrológus a saját képlet precíz felállításához, és néhány netes találat a hozzávetőleges elemzéshez szükségeltetik...
Szia !
Az oroszlan az egyik legerössebb egyeniseg , mivel a nap befolyasolja ! Az acendens nem sokat szamit , plane nem ebben az esetben !
Szerintem eleg , ha az oroszlan alaptermeszetet, tulajdonsagait nezed.
Nyilas, nem az "egyszerű"jegyek közé sorolható, de vegytisztán sosem nézzük, hisz a többi bolygóállás is rendkívül erősen befolyásol..
asztrológus mindenesetre a megfejtéshez..
Ne ijedj meg, semmi okod rá... a napi horószkópok szerintem nem sok mindenre valók és persze mindekire más az igaz. Csak az egyénre szabott horoszkópba lehet hinni.
Egyébként az oroszlánok nagyon szerethető emberkék én már csak tudom.:) A gyerekeknél meg úgyis előjön a dac és a hiszti korszak tök mindegy hogy mi a horoszkópja. A neveléssel pedig sokat lehet formálni egy kis emberen.
sziasztok!
én meg oroszlán vagyok skorpió aszcendenssel :))
egy édes aranyos Oroszlántól sose ijedj meg, nézz utána, keress egy profi asztrológust, aki segít megfejteni a gyereked, őt és csak őt a képlete alapján..a napi horoszkópokat ne kövesd, hiábavaló időrablás!
Látom, Tinendo szárnyai alá vett, ő azért tud valami:))
Hogyan lehet megállapítani az aszcendenst??
Én nem tudom órára és percre pontosan mikor születtem, mert senki se tudja a családban. Jól sejtem, hogy enélkül nem lehet megmondani? :(
Köszi nektek.Huhhhh, hát nem mondom most kicsit megijedtem.
S bár nem vagyok olyan típusú ember, aki napról napra követi a horoszkópban leírtakat, de most kissé "megijedtem".
Háááát! Én ugyanez vagyok csak felnőtt kiadásban és amit tinendo leírt, szinte szóról szóra így van...
A rossz esetben leírtakból heves,lobbanékony, önérvényesítő,ellentmondást nem tűrő tulajdonságok meg vannak, ugyanakkor kitartó vagyok, reális és cseppet sem önző, inkább szociálisan érzékeny, másokon segíteni igyekvő ember vagyok. Gyerekkorokban lány létemre inkább visszahúzódó voltam, de ha kellett eleven, jól tanultam és szorgalmas voltam és nálam a serdülőkor hozta ki az oroszlán - nyilas jellemzőket... és azóta abszolut tüzes vagyok:)))
További ajánlott fórumok:
- Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint?
- Tudja valaki, hogy milyen a kos nő oroszlán aszcendenssel?
- Vízöntő nő Oroszlán aszcendenssel...van itt a Hoxán?
- Rák csillagjegy, oroszlán aszcendenssel... Jó v. rossz?
- Kos nő (ikrek szcendenssel) és oroszlán férfi (oroszlán aszcendenssel) milyen páros?
- Nyilas jegy Vízöntö aszcendenssel milyen?