Kisfiam beütötte a homlokát! Hogy lehet "leszedni" róla a lila foltot? (tudásbázis)
Kipróbáltam a Liotont, és tényleg jónak tűnik... Mondjuk azt nem tudom, hogy nélküle milyen lenne, de most egész "szép" a buksi :) Remélem, holnapra még jobban halványodik a folt és a duzzanat is lejjebb megy!
pemete! Köszi az ötletet még egyszer!
Megmondom az őszintét nem tudom, csak hallottam....
Talán nehogy átfázzon az agy, de ez csak tipp...
Miért nem szabad jegeset? Én mindig azt kapok elő:O
Legutóbb a fiam a Sparban fejelte le a bevásárlókocsit:(
Rögtön kikaptam egy csomag borsót a hűtőből, csak néztek az emberek...kicsit piros maradt a homlokade nem lilult
Ez a Lioton-gél jóötlet;)Megjegyzem;)
A jégzselé nem jeges! A hűtőben tároljuk, nem is szabad fagyasztóba tenni. Éppen azért van itthon, mert gyulladásra javasolták, hűteni a fájó izületet.
Amúgy ahogy felvettem a gyereket (azonnal!), már rögtön lilás folt volt a buksiján. Vittem a konyhába, tettem a fejéhez a kanalat, aztán a zselét, de semmi :(
Most annyira nem lila, csak egy jó nagy púp van rajta.
Megjegyzem ezt a liotont, a fiam nem egyszer üti be a fejét, remélem nem lesz tökkel ütött. :)
Egyébként ezt írják róla:
Javallat: visszérgyulladás kezelése, helyi ödéma, sérülések, horzsolások, vérömlenyek, az izmok, inak, szalagok sérüléseinek kezelésére
Gondolom ebben az esetben a helyi ödéma miatt...
Állítólag nem szabad jegeset....
Csak hideget, mint hideg kés, de azt azonnal, ahogy beverte a fejét, ha várakozol 1-2 percet már lilul. :(
Szia,
Ha azonnal nem nyomtatok rá hideg (nem fagyott) dolgot, akkor meg kell várni, amíg felszívódik.
Esetleg kenheted árnyika krémmel, de a folyamat marad, kék-lila-zöld-sárga...
Mi nem 1x vágtuk már be a homlokunkat. :(
Nincs agyrázkódása, csak csúnya a foltja. Nem engedi a jégzselét rátenni :(
Valami jó ötlet kellene...
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, mikor kell leszedni a sütőpapírt a sütiről úgy, hogy ne ragadjon rá?
- A kisfiam összefirkálta a falat ceruzával és nem tudom leszedni. Valami ötlet?
- Épített körmöt leszedni?
- Nem tudom a vízkövet leszedni a fürdőszoba csempéről és a...
- Hogy lehet otthon leszedni a fogkövet?
- Kisfiam beütötte a fogát és az elmozdult. Mindenképpen vigyem fogrovoshoz?