Kirándulni megyünk, mit felejtünk el? (beszélgetés)
Spre vagy krem szunyogok ellen
Jó utat, és érezzétek jól egymást!:DD
Megkoszonnem mindenkinek, aki beirt, es aki nem (tudja ki az akire ertem :))) )kivanok minden jot , kellemes nyaralast, es remelem hamarosan tudok irogatni, udv es puszi mindenkinek :-*
igen, mar elovan keszitve az agyikoja a lepimnek :)), a szallashelyen nincs wireless sajnos:(( de valahol keresek....remelhetoleg kapok is!
Laptopot hogy, tudjunk veled fórumozni mikor pihensz.
koszi szepen a jokivansagokat, igen mar nagyjabol megvan minden, megvasaroltunk mar egy csomo mindent...hetfo delig van idonk meg gondolkozni ha elfelejtettunk valamit.
Szerintem már megvan a teljes lista,már csak indulnod kell,és érezd jól magad!!!!
koszi szepen, viszont kivanom en is mindannyiotoknak :)
tű+cérna, manikűr készlet, olvasni való, ceruza v. toll...
Amúgy meg jó nyaralást!
senkinek nem jut eszebe semmi?:(
Szia draga:D:D:D. Koszi a jotanacsot....penz lesz de nem engedhetem meg magamnak hogy hibazzak ilyennel hogy valamit megkell vegyek amit itthon hagytam, kirandulasra meg souvenirra szeretnek mindent kolteni, termeszetesen mindig kerul valami ami itthon marad:( de ezert fogtam neki egy hettel hamarabb hogy hatha osszejon .Varlak meg errefele....puszi nektek!
Szia Tanárnéni! 1000 éve nem beszéltünk!!!!
Sajnos nincs időm elolvasni mit tanácsoltak, mit ne hagyjál itthon!:D
A Normaflor a normális bélflórát állítja vissza, hasmenésnél szoktuk inni.
Mit ne hagyjál itthon? Pénzt, pénzt....pénzt. Bármit itthon hagytál pénzzel tudod pótolni!:D
a normaflore mire is van? puffadas ellen?
hasfogo ket fajta is fel van irva,lazmerotn gondolkodtam....meg nem tudom, emeszto is feltetlenul kell mert en epe problemas is vagyok...itthonrol sem hianyzik soha, koszi neked is:)
Én tennék be hasfogót is, meg normafloret, lázmérőt!
jah igen, ezeket beteszem a kozmetikumos taskaba, ezt se irtam meg fel:) koszi
meg esetleg szunyogok ellen is vmi...
remenykedek , hogy lesz valahol wireless , hogy tudjam valamilyen szinten tartani a kapcsolatot az itthoniakkal, hisz a kiskutyamat testveremre bizom es szornyen aggodom miatta, es nem szeretnem ha telefonnal oldanam meg ezt a felet a dolognak mert az eleg csipos lenne. Na meg zenelehetosegre, es ilyenek:) Igaz feltem, de mindenkepp elviszem magammal.
kullancsirtő, ha mentek olyan helyre!
CSipesz pl szálka tüske ellen
napkrém
Laptopot hogy-hogy visztek magatokkal?
termeszetesen az utazashoz szukseges szemelyi iratok meg a koltopenz is felvan irva:))
-fenykepezogep, kamera
-laptop, tolto.
-telefontolto.
-gyogyszeres taska,(allergia ellen , vernyomas-fajdalom, ellen)
-furdodresszek,
-napszemuvegek.
-kalap, sapka.
-lepedo( ha jol ertettem agyak lesznek a tengerparton de azert csak viszunk egyet)
-torolkozok,
-activity, kartya.
-tisztasagi csomag( fogkefe, fogpaszta, szappan)
-hajszarito( nem tudom ha szukseges, hisz teljesen felszerelt apartmanba megyunk,eddig meg csak 5 * os szallodaban lattam hajszaritot itt nem tudom ha benne van)
További ajánlott fórumok: