Királynő 2009-Szerinted kik az esélyesek? (beszélgetés)
Egyébként neki a félvér lány "tetszett"-de csak azért, mert egyébként is bejönnek neki a négerek:). Viszont, amikor megfordult, látni lehetett, hogy mekkor a feneke van-na az már neki is túl sok volt:D.
Jó, persze a fekete bőrűek mindig is erősebbek, na de akkor is:).
Csak azt mondta, hogy a csajszi azért kisebb a Sylvinél...mert szerinte ő elég "nagy":D. Egyébként Engem is zavar B.S., pösze és butácska...pedig erőlteti, hogy mindenről van véleménye.
Egyébként max 1-2 jobb alakú lány volt, egyik törpe volt, a másik nagydarab, a harmadik ilyen "lötyi". Ebből a szempontból a tavalyi sokkal igényesebb volt.
Ja, őket tényleg nem is értem, hogy kerültek be...A Kovács Nóra emlékeztett amúgy a Bódi Sylvire, a Maximovits Anett pedig Kingára a BK-ból:D.
A Horváth Bettinának pedig olyan lomha mozgása volt, hogy csak na...meg igazán szólhatott volna neki vki, hogy nem kellene ennyire erőltetnie a középen elválasztott frizurát...:D
Az ismerösöm, a Huszárovics Dalma szép volt, de nem fogott meg-és szerintem ezzel a zsűri is így volt.
Igazából annyira senki sem.Csinosak,de annyira átütő szépség sztem egyik sem volt.Korinna nekem is tetszik a fogait leszámítva.Azt biztos hamarosan rendbe is teszik.Mivel nem figyeltem így nem tudom annyira megítélni hogy ki milyen személyiség,de nekem kinézetre Zsuzsa is tetszett és még a Leila is.Viszont olyan is volt aki nagyon nem.Pl.Horváth Tina,Bázlik Dóra(pont két szöszi,meglestem a nevüket mert fogalmam sem volt:))
Amúgy figyeltétek hogy szinte mindegyiknek narancsbőrös volt a feneke.Kellett az a kendő a bikinis résznél.:)Hogy gonoszkodjak egy kicsit.:)
Hát...Nekem tetszett pofira a Korinna, de a fogai...meg egyébként szőke szimpatizáns vagyok és valamelyikük tetszett (nem voltak bent a 7ben) Adrián meg is jegyezte, hogy milyen "Bódi Sylvi" feje volt az egyiknek, és tényleg:), csak világos hajjal:).
Neked ki tetszett?
Nem, csak megnéztem a honlapot meg figyeltem a reklámokat:). Számomra nagyon az jött le, hogy őket jobban nyomja a csatorna, és lásd, tényleg:D.
De örülök, hogy nem a B.Zsuzsi nyerte meg...hiába szép, hideg, mint egy jégcsap.
A proféta beszélt belőlem:D
8. lilura 2009-05-14 12:05
A Serdült Orsolyát meg a Budai Zsuzsát tolják nagyon. Utóbbi tavaly még a felkészítőtáborból hazament, gyomorproblémákra hivatkozva. Előbbi is benne volt a tavalyi 21-ben.
Nekem is azonnal az ugrik be ilyenkor, hogy a szeretteim elvesztése, betegség, állás megszűnése, dehát neki ennél jóval komolyabb félelmei vannak...:P
Nem tudom a nevét, bent volt az utolsó 7-ben, a királynőn kívül az egyetlen szőke volt köztük. Szerintem elég buta arca van.
Én nem nagyon szoktam nézni de megnéztem hogy kik lettek a döntősök és az u.n. "szépségkirálynők"?
Nem tudom mit akarunk mi amikor ilyen nők lehetnek szépségkirálynők mint akik az utóbbi években.Az egyetlen aki igazán szép volt ott az az Ördög Nóri!
Bohóckodás az egész szerény véleményem szerint!
Ezen én is lehidaltam, még csak nem is a szeretteit félti vagy az egészségét....
Melyik csajszi mondta ezt? Már nem emlékszem.
Sziasztok!
Nekem sem tetszett a győztes, semmi szép nincs az arcában, tényleg nagyon férfias. Mindig olyan lányokat küldünk, akik teljesen esélytelenek a nemzetközi mezőnyben. A világszépe szinte mindig gyönyörű arcú, különleges szépség.
Korina szerintem túl fiatal még, hiányzik belőle a kisugárzás. A foga meg a térde pedig csúnya, szerintem ezért is nem nyerhetett.
Nekem Zsuzsa nem tetszik, szép arca van, de iszonyú vézna, olyan, mint egy zsiráf. Azért 2 méter ne legyen egy nő.
Nekem Leila tetszett a legjobban, de tudtam, hogy nem nyerhet, mert nagyon alacsony.
Az a másik buta arcú szöszi az utolsó 7-ből kivágta a biztosítékot nálam, mikor a "mi a legnagyobb félelmed?" kérdésre azt válaszolta, hogy az, ami itt mindenkinek, hogy megöregszik meg elhízik... Jesszus!!! Hogy egyeseknek micsoda nagy félelmeik vannak!! De irigylem!