Megérintett a Királynő halála! Nyugodjon békében! :-( (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen! Soha nem lesz hozzá hasonló! 😭
Nyugodjon békében!
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de látom megint megy a tiszteletlen dumálás! Megint a külsőségek fikázása fröcsög sok emberből! Eszetekbe jut, hogy azok is emberek! Lehet nem olyan szépek, csinosak, fiatalok, mint ti, de érző emberek!? Mielőtt leírjátok a véleményeteket, gondolkodjatok! Lehet nem mindenki olyan szerencsés, mint ti, de az idő benneteket sem tesz szebbé!
Igy volt, én is láttam a műsort. Kitartott. Szolgált, betartotta az irott és iratlan szabályokat, próbálta egyben tartani a családot és az évszázados hagyományokat.
Más: nézem a búcsúztatást és az jutott eszembe, hogy Kamilla kivárta mig királyné lett.
Angol pasik sem szepek.
Abban a csaladban fiatalon egyedul Fulop Herceg nezett ki jol mielott elvette a kiralynot. Na vele toltam volna egy menetet de kizarolag fiatal koraban. Igaz benne van mas ver is. Gorog nem?
Meg a Vilmos sem volt ronda amig volt haja de mar egyre inkabb lokepe van annak is.
Na de a Karoly az valami ogre. Ronda mint a banat.
Akkor most en leszek megkovezve de szerintem Diana sem volt egy szepseg.
Akkora orra volt h lyukat lehet vele utni a fára. Meg eleg maszkulin testalkata, szeles valla volt.
Ettol fuggetlenul sokkal szimpatikusabb mint a nyihahaha kamilla, de o sem volt tul szep.
Sztem ott a legszebb no a Meghan. Sokan nem kedvelik, de szep.
De sokat is hoz az országnak.
Kétlem, hogy ez egy reprezentatív felmérés lett volna.
Talán boldog volt tényleg, hogy végre imádott Fulopje után mehet. Csodálkozom, hogy 72 évi házasság után még ennyi időt kibírt itt a férje nélkül.
Nagyon jó hangulatban volt. Nyilvánvalóan gyenge volt, de nagyon mosolygós, sok mosolyt kaptam tőle. Nagyon boldognak tűntNagyon jó hangulatban volt. Nyilvánvalóan gyenge volt, de nagyon mosolygós, sok mosolyt kaptam tőle. Nagyon boldognak tűnt."
Jane Barlow, aki utolsó fotókat készítette róla.
"
További ajánlott fórumok:
- Ki volt a leghíresebb ember, akivel kezet fogtál, megérintetted stb?
- Ficánka5 .....Elhunyt ......Nyugodjon Békében, gyújts egy gyertyát az oldalán
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Nyugodjon békében!
- Könyvek amik megérintettek
- Alfoldi13 Nyugodjon békében!