Shopping királynők (beszélgetés)
En a tv2-n szoktam nezni, de ez a Katalin hercegnot majmolo kiscsaj kiakasztott :-S
Lehet, majd 50 evesen O is meglepodik, visszanezve, mi is az az izlestelen... Minap a vacsoracsataban lattam, egy min.3 merettel nagyobb farmeringben, hat az eleg gaz volt, mar most is, nemcsak X ev mulva :)
Hát, akkor nem tudok segíteni.
A többi hétről megtaláltam a kb. 40 perces adásokat, de a különleges hétről nem találom.
Visszamentem, csak az összefoglalót találom, ami 6-8 perc körüli.
Ha visszamész, biztos ott van az adás. Nincs ott?
Be tudnátok linkelni, hogy Détár Enikő vásárlásának napját hol találom? Ugyanis nem találom, csak az összefoglalót.
Van itt olyan, aki már jelentkezett a műsorba?
Katinka nagyon kedves és humoros volt végig.
Eszter nyert a kék kabáttal. Én a neten néztem meg mindet.
Én Cseke Katinkára gondoltam :-)))
Én most néztem vissza a különböző részeket. Nekem S. Kata megjegyzése elég furcsa volt, hogy a 80-as évek divatja "ízléstelen" volt. Bocsi, de én éltem akkor, és nem éreztem a ruháinkat ízléstelennek.
Pénteken mi volt, ki nyerte a versenyt??? Sajan nem tudtam nézni.:-)))
Könnyesre röhögtük magunkat rajta. Elképesztő humora van. Közben meg olyan szívszorító volt, hogy megszerette azt a szerencsétlen rókát, húzta maga után a földön meg azt mondta neki a csúszdánál: "Rudi, csússzál!"
Katinka asszem hozta a formáját :-)))))))))))
Múlt héten szerintem a stylistnak készülő csaj szettje volt a legjobb, bár volt benne fekete. Volt stílusa, nem hozott szégyent magára. A többiek nem szerették. Helyette Erzsi azzal a lila cuccal... hát nem tudom. Extrém a nő.
Egyébként állítólag háromfajta stílusú nő létezik, naturális, elegáns és extrém. Én az első vagyok, de mostanában kezdek a második felé hajlani.
A hetit még nem kezdtem el, de érdekelnek a híres nők. Elsősorban Cseke Katinkára vagyok kiváncsi, a többiek stílusát nagyjából sejtem.
Melyikre gondolsz, a telt szőkére? Ő eddig a legszimpibb nekem. Szép csaj anyám szerint. De a választott szettje tényleg előnytelen volt.
Most le vagyok maradva a részekkel, majd felvételről megnézem.
Nem, szerintem bejött neki a cucca.
Tiszta Bridget Jones ez a csaj :-))))
Nem is értettem, hogy miért???? Lehet megsajnálta , nade akkor hol a korrektség????
A többiek nagyon utálták őt, azért kapott csak 5 pontot. Viszont Márk 8 pontra értékelte, többre, mint a többieket.
Én szoktam nézni, jókat elröhögök rajtuk. :-)))) Az önbizalom nem mindig áll arányban a tehetséggel. A divat blogger Szimonettától teljesen kész voltam, ahogy a tabjával vásárolt, de öltözködni azt nem tud.
En elek-halok Lakatos Markert :)
(Mondjuk az izlesunk nem egyezik, de ez mellekes)
Az én munkatársaim kéne egy bizonyos hétközapi reggel a piaci turiba felvenni-velem együtt-. Megtanulna mindenki öltözködni.... ;-)
onnan, hogy van celeb ismerősöm.
Milyen bányászbéka? Bocs, de nem értem.
Egyébként lehet jelentkezni is a műsorba.
További ajánlott fórumok: