Kipattogott a legyantázott hely az arcomon (szám mellett két oldalt), mit tegyek vele? (tudásbázis)
11. Mia 74
2009. okt. 13. 13:32
erre is jó, de kimondottan aknés bőrre is az (lehet, hogy a zink tartalma miatt) nekem egy régi kinyomhatatlan pattanásomat mulasztotta el. Még jó, hogy megszültem a kisfiamat, nem találtam volna meg magamtól ezt a kencét...
10. genlips (válaszként erre: 8. - Kedveske)
2008. dec. 5. 10:04
erre a problémára vált be?
9. funky_b
2008. dec. 5. 09:54
Köszi a tippeket, szerintem este lemosom kamillateás vattával. Meg dermofil paszta+neogranormon.....sudocreme-t meg megnézem mennyibe kerül és majd döntök:)
puszi mindenkinek
8. Kedveske
2008. dec. 5. 09:52
Próbáld meg szudokrémmel, de nem kell vastagon bekenni (patikában beszerezhető, nem olcsó, de van egész kicsi kiszerelésű is). Nekem minidg bevált!
7. funky_b
2008. dec. 5. 09:43
Suliba nem nagyon tudom fehér krémmel kenegetni:D Elég vicces lenne:)
6. funky_b
2008. dec. 5. 09:42
Én is kentem neogranormonnal, de nem nagyon akar segíteni.
És ezek pattanások, fehér a teteje és fehér cucc jön belőle, utána pedig vér.
5. 1e8f358d6a
2008. dec. 5. 09:40
a sógornőm kozmetikus, és a szemöldököt vagy bajuszt gyantáz, mindig Bepanthen-nel vagy Neogranormonnal keni be a helyét. Így hamar megnyugszik a bőr.
4. Kedveske
2008. dec. 5. 09:40
és ne nyomkod, mert ezek nem pattanás pattanások.
3. Kedveske
2008. dec. 5. 09:39
kend be bőrnyugtató krémmel, pl popsikrém
2. funky_b
2008. dec. 5. 09:39
Sziasztok. Kb. 3 napja lett gyantázva a bajszom és tegnap estére sok-sok apró pötty lett. Kinyomtam, lefertőtlenítettem, próbáltam leszárítani, de reggelre megint tele voltak cuccal. Holnap ki kell néznem valahogy, mert szalagavatóm lesz.
Mit csináljak vele?
1. funky_b
2008. dec. 5. 09:38
Kipattogott a legyantázott hely az arcomon (szám mellett két oldalt)
További ajánlott fórumok:
- Két magánhangzó egymás mellett ABC-ben
- 3 mássalhangzó egymás mellett
- Miért csajozik valaki folyamatosan a párja mellett?
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Tuti tippek gyantázás utáni kipattogott bőrre?
- A terhesség 14 hetében vagyok és kipattogott az arcom. Ez a terhességtől lehet?