Miért csajozik valaki folyamatosan a párja mellett? (beszélgetés)
A Biblia azt tanitja: Sokasodjatok.
A Kama Sutra meg azt hogy hogyan...
A finom rantott csirke vacsorat is mas-mas koritessel, mas evoeszkozokkel, mas etkeszlettel, gyonyoru asztalteritovel, lehet valtozatossa tenni
es az etvagyunk mindig kivalo lesz...!
Regen itt olvastam valamelyik forumon:
"ha rad maszik, masszal ra te is, mert ha nem mas maszik ra!"
Nem beszelve arrol: az ember az utcan kapja meg az etvagyat, es haza megy vacsorazni!
De ha nincs vacsora otthon, vannak kifozdek is...
Egyszer hallottam egy mondas sorozatot...
Ha leszakad a ferjed egyik gombja, vard fel, mert ha Te nem akkor felvarja mas...
Ha a ferjed banatos ulj az olebe es oleld at a nyakat, hogy megtudja osztani veled banatat, mert ha nem, mas ul az olebe , es azzal osztja meg banatat...
Es ez forditva is meg fog tortenni, amikor az olebe huz, es Te osztod meg vele a Te banatodat...
Nem tudom hány éves vagy, hány éves kapcsolatban élsz... Szerintem roppant naiv vagy. Ne érts félre, nem akarlak bántani. Eszmecserét folytatunk :).
Ezeket a gondolatokat én is átéltem amiket most te... közben felébredtem.
de nem tudhatod, hogy ezeknek a pasiknak a felesége vagy a barátnője mit művel :) mint ahogy gondolom a te környezetedben sem tudta mindenki, hogy csalod a férjedet, nem?
szerintem ha már egy kapcsolat annyira megromlik, hogy az embernek más után kell néznie, egyszerűbb, ha lezárja, sok rossz élményt, bántást megspórol magának
Igen, el is váltam. Nem szándékoztam ezt az életformát hosszútávon folytatni. Bár a férjem szerint a félrekefélés nem válóok... azóta is vádol amiért elhagytam.
Egyébként lehet, hogy én kerülök mindig "rossz" környezetbe, de az összes férfi aki körülöttem él és mozog, csalja a feleségét, barátnőjét.
de hát te is ezt csináltad, és nem vagy férfi, vagy igen? ezért írtam, nincs különbség e téren férfi és nő között.
persze ha a másik csinálja, egy szemét str..ci vagy r...banc, ha az ember maga csinálja, mindig megvan rá a nyomós oka. ezzel nem azt mondom, hogy nem tudnám megérteni valaki félrelépését, hogy miért teszi, hanem főleg azt, nem lehet általánosítani, hogy minden férfi félredug, mert a nők ugyanannyit járnak félre
hidd el, hogy férfiak és nők nem különböznek jelentősen félrelépés tekintetében :) legfeljebb a nők sokkal ügyesebben titkolják
vannak, akiknek fontos egy kapcsolat, ők választották, ők akarták, szeretik a másikat, és nem evidens, hogy félrelépegetnek, akkor sem, ha akad kísértés meg lehetőség. és vannak, akik a kapcsolat szinte csak egy státusz vagy egy kötelező, elvárt létforma, és attól még az adott nő vagy pasi mellett ugyanúgy "randizgatnak", szexelgetnek. és persze sokan vannak, akik már rég kihűlt kapcsolatban élnek, de annyira nem talpraesettek, hogy saját lábukon, függetlenül éljenek, ezért inkább kívülről pótolgatnak, hogy azért legyen valami magánéletük is
ez a hülye szöveget férfiakról, hogy nekik szükséglet meg genetika, azok a nők találták ki, akiket megcsalnak, de nem akarják ejteni a pasit, és azok a pasik, akik lebuktak a félrelépésben, magyarázatként :)
Sziasztok!
Ti tényleg elhiszitek, hogy ilyen nem csak a mesékben létezik?!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod csajozik a neten?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- Miért stagnál a súlyom, ha betartom a diétát és mellette még mozgok is?
- Ház vagy lakás? Véleményt szeretnék? Ki melyik mellett áll és miért?
- Miért nem vagyok képes még 5 hónap után sem túl lépni, holott olyan ember van mellettem amilyenről minden nő álmodik?