Kineziológusnál járt valaki? (beszélgetés)
Sziasztok, az érdekelne, hogy
- a Kósnayban járt-e valaki? TEK kineziológiát csinálnak, kuponnal mehetnék, de nincs név, nem tudom megnézni, ki csinálja. Egyáltalán megbízható ez így? Szívesebben mennék olyanhoz, akit névről ismerek és én kinézem, ki ő, de arra momentán nincs keret.
- a TEK kineziológia jó pánikra?
- bárkinek a véleményét, tapasztalatát a TEK, tehát transzgenerációs epigenetikus kineziológiáról várom!
Köszi a segítséget.
Egyetértek azzal, hogy sok függ attól kihez mész. Nekem is szerencsém volt, mert a kolléganőm ajánlott egy nőt, aki nagyon jó szakember.
Akkor kerültem hozzá, amikor padlón voltam a párkapcsolataim miatt. Erről elkezdtem írni itt egy naplót.
Első körben 4 hónapig jártam hozzá, ami 4 alkalom volt. Nagyon sokat segített. Utána ajánlott egy női csoportot, ahová elkezdtem járni és ez még tovább segített abban, hogy megtaláljam önmagam.
Nagyon hálás vagyok neki, mert hozzásegített ahhoz, hogy megtaláljam a mostani párom.
...és, az a baj hogy ha valaki elsőre nem egy jó és hiteles segítővel találkozik, egy életre elveszítheti a bizalmát :(
nekem szerencsém volt, ilyen szempontból is! :)
Ha konkret peoblemad van,irj nyugodtan priviben, en is foglakoztam vele regebben es sztem tudok segiteni vagy legalabbis abban tuti,hgy mivel,khez erdemes fordulni.
Bar egy babat akaro barinomet eliranyitottam az egyik(akkor meg legjbb) szakemberhez es nagy csalodas volt,mert oltari feluletes volt es nem is ozta a kivant hatast. Szval az elottem szolval egyetertek, sok a "sarlatan" vagy nem is tom,minek titulaljam,de higul a szakma rendesen,sajna:(
Sógornőm foglalkozik vele. Mire vagy konkrétan (konkrétabban) kíváncsi?
Szerintem nagyon sok köztük a "kuruzsló"...:(
Nekem eddig két problémában segített:
1. szociális problémák
2. édesanyám elvesztéséből fakadó problémák
Mindkét esetben, egy kezelés elegendő volt.
lassú??????
Én pont amiatt szeretem hogy szint azonnal eredményt hoz. Eddig két problémával voltam kineziológusnál és mindkettőnél azonnal segített, pedig egyik sem volt kis probléma.....
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki kineziológusnál? Mik a tapasztalatok érdemes elmenni? Használ?
- Járt már közületek valaki kineziológusnál? Érdemes elmenni?
- Járt már valaki kineziológusnál?
- Papp Adél kineziológusnál járt valaki (Debrecen)?
- Aki járt már kineziológusnál, mik a tapasztalatai?
- Ismer valaki egy jó kineziológust a 2. kerületben? Füredi Katicánál járt valaki tudtok róla valamit?