Kineziológia (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó kineziológust Budapesten?
Köszi előre is.
Kedves MenoPause!
Köszönöm a valaszt. Szivesen elolvasnam privatban a rezsleteket.
Örülök hogy neked segit/segitett.
Elegge megoszlanak a velemenyek, ugy latom.
Szia,
Fogalmam sincs, hogy hogyan, és miért.. de nekem működik. És ismeretségi körömben többeknek, akiktől kaptam a nevet.
Sokkal jobban vagyok. Priviben szívesen többet. Nem hittem benne, de esélyt adtam neki. Lassú folyamat nagyon, és teljesen más mint amit eddig tapasztaltam, pszichológusnál/pszichiáternél. Nem jobb, nem rosszabb, más.
Kedves Forumtagok!
Latom nemigen el mar ez a Forum. Ha esetleg megis olvassa valaki, szivesen hallgatnek (olvasnek) tapasztalatokat a temaval kapcsolatban.
Szep napot!
Ne menjen senki Bányai Edit "kineziológus"-hoz.
Óbudán a Flórián közelében lakik. Egy kokler nem ér a tudománya semmit, kiszed belőled minden információt és utána abból táplálkozik. Oldást nem is csinált a pénzt számla nélkül elfogadja.
Ne menjen hozzá senki.
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani jó Fehérvári nem túl drága kineziologust?
Szerintem nem gyengeség szakemberhez forudlni és segítségét kérni. És nem panaszkodás felvázolni a helyzetet. Ha valaki nem tudja, hgoy merre kell elindulni a "gyógyulás" útján akkor fontos, hogy kérjen javaslatot, tanácsot. Ezen vagy elindul az ember v. nem. Ez már az ő döntése, ő felelőssége. Szerintem ez nem támaszkodás. A jó pszichológus sem halat az éhezeőnek, hanem horgászni tanítja.
Azért én vagyok a felelős, amit én rontottam el. De sokszor más ront el valamit és az egyénben keletkzik a "kár". (pl. megerőszakolnak valakit v. gyerekkorában folyamatosan vernek és ez pszichés betegséghez vezet stb.)Az egyén felelőssége ilyenkor, hogy kér e segítséget, iránymutatást ha nincs jól és tesz e lépéseket a megoldás irányába, fektet e ebbe időt és energiát.
Szerintem a támaszkodás az, ha valaki valamit nem tud csinálni és mással végezteti el. Pl. nem tud dolgozni mert nincs jól és mással tartatja el magát.
"Sokszor kérték már tőlem, mondjam el röviden, mi a kineziológia. Valójában két szóban összefoglalható a lényeg: izomteszt és homlok/tarkó tartás. Ahhoz, hogy megtaláljuk a probléma okát, nem kezdünk bele a végeláthatatlan sztorizásba, nem tévelygünk viszonyrendszerek átláthatatlan bozótosában, egyszerűen csak tesztelünk. A túlzott beszédbe bonyolódás alatt hitrendszerünk folyamatosan azon dolgozna, hogyan védhetne meg bennünket a saját igazságunktól. Az izomteszt során azonban csak arról esik szó, ami valóban a témához tartozik. A homlok/tarkó tartással pedig a múltbeli, eseményeket újra gondoljunk, s feloldjuk az ahhoz kapcsolódó negatív érzéseket. Minél kevesebb a negatív érzésünk a múltban, annál valóságosabban tudunk tekinteni a jelenre, s annál nagyobb az esélye annak, hogy nem zúdítjuk kedvesünk nyakába az összes régi sérelmünket."
/Sebestyén Erzsébet Tara - kineziológus/
Szia!
Sokszor tényleg összefüggnek a problémák, ezt lehet tesztelni is, és van olyan, hogy több problémának közös a gyökerük. Sajnos a kineziológusnak sincsen varázspálcája. :(
Hogy milyen gyakran kell menni, azt is az izomteszt alapján lehet megmondani. Egy problémára minimum 3-5 alkalom szükséges, általában 2-3 hét a beépülési idő, de ez lehet több és kevesebb is.
Sziasztok! Budapesten keresek nem túl drága de lelkiismeretes kineziológust. Nagyon hullik a hajam, szervi elváltozásom elvileg nincs ( folyamatban vannak a kivizsgálásaim) Próbáltam étrendet váltani, de kb semmi javulás, mindenfélét kipróbáltam :(
Ill van bennem egy feszültség azt gondolom, hogy tudom miért, de sehogy nem tudok feloldani. Sokszor nem tudok aludni sem, pedig a belső feszültségen kívül más nincs...Köszönöm a segítséget!
Szia!
Kétszer voltam eddig oldáson, először fényképpel dolgoztunk, 7.előző életben.Másodszorra 14.előző életbe mentem vissza, egy festménytől indultunk.Van amikor jönnek a képek maguktól, van amikor meg elakadok. A saját fejemtől ki tudnék találni dolgokat, de nem tudom, hogy ez lenne e a lényeg, vagy mi? Igazából bármit kitalálhatnék, de akkor nem lenne értelme.Ugye?
Szívesen válaszolok, ha bármi kérdésed van kinezzel kapcsolatban.
Hogy haladsz az oldódással?
Köszi!
Ha tudsz valami bővebbet is a kineziológiáról, engem érdekelne!
Sziasztok!
Nem tudom van-e itt valaki aki székesfehérvári vagy környéki?Tud valaki kineziológust ajánlani ezen a környéken?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki kineziológusnál? Mik a tapasztalatok érdemes elmenni? Használ?
- Járt már közületek valaki kineziológusnál? Érdemes elmenni?
- Hogyan űzzem el párom szkepticizmusát a kineziológiával kapcsolatban?
- Adjunk esélyt gyermekünknek a kineziológiával!
- Járt már valaki kineziológusnál?
- Hogyan gyógyít a kineziológus?