Kinek van vibrátora? (beszélgetés)
Mi nem vagyunk hétvégi házasok,sőt sokéves házasok vagyunk, de millió játékszerünk van.
Van hogy hónapokig nem vesszük elő a vibriket (mert több van, mindet együtt vettük, és mindet élvezettel próbáltuk ki együtt), de néha feldobják az éjszakáinkat.
annyira szar érzés volt?
lehet, adhattál volna neki 2. esélyt :D
És ahol a meló miatt csak a hétvégi házasok?? Még mindig jobb ez a szerkezet, mint egy pótpasi!! Bizonyára nem fog árulkodni, mi is történt a hálószobába... De egy " Pót miatt " könnyű lehet a lebukás.
Tia82! igazad van játéknak se lehet rossz.. Valószínű ezt is ki fogjuk próbálni.
helyesbítek:most már van belőle három is.
Na nem a férjemből:DDD
Jó ötlet,de ne erőltesd,ha idegenkedik tőle az elején.
Fokozatosan szoktasd hozzá,hagyd hogy neki jusson eszébe,ő vegye elő.
Ezt csak azért írom,mert engem is meglepett annak idején a férjem.Először teljesen "megrémültem".Idő kellett hozzá,hogy "megszeressem".Hozzáteszem a páromat azért nem cserélném le erre az élettelen dologra,de jókat lehet vele játszani.
No,most már van három belőle is.:D
Szerintem se gáz, ha én nekem vennének ilyesmit elfogadnám... hiszen ajándék. És ha esetleg nincs otthon, és megkívánnád, inkább a segédeszköz, mint idegen pasi.
Az 1980 évek közepén, mondta egy akkor 45 év körüli nő, volt olyan úgy kívántam a férfit, a falat le tudtam volna kaparni. semmi többet nem részletezett.
Szerintem nem ciki. Én örülnék, bár semmi probléma nincs a szexuális életemmel, szerencsére minden jól működik, de feldobná a hangulatot, az tuti.
A párom viszont nem szeretné, mert akkor úgy érezné, hogy nekem nem elég ő. Szóval én nem fogok ilyen ajándékot kapni..