Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kinek van nagyon jó képviselőfánk receptje? fórum

Kinek van nagyon jó képviselőfánk receptje? (tudásbázis)


7. Gy.Ibi (válaszként erre: 2. - Zsuzsa1957)
2009. szept. 18. 19:48
A felvert habot a végén belefőzöd a krémbe?Én igen.
6. Gy.Ibi (válaszként erre: 3. - Zsanett01)
2009. szept. 18. 19:41
Szerintem réteslisztre gondolt.
5. nyúli őreg (válaszként erre: 2. - Zsuzsa1957)
2009. aug. 3. 17:10
Szia a vajjal készült finomabb mint a zsirral készült.
2009. aug. 3. 15:13

nagyon szépen köszönöm,már megyek is kipróbálni:D


Kezdő vagyok képviselőfánk sütésből:((

SOkszor próbáltam már de nem nagyon sikerült még eddig:(


Majd megirom,hogy milyen lett:)

3. Zsanett01 (válaszként erre: 2. - Zsuzsa1957)
2009. aug. 3. 07:42
Szia Zsuzsa! A krémet gondolom gőz felett csinálod. A grízes lisztet milyen arányban szoktad csinálni?
2009. aug. 3. 06:20

Szia!

Ez kipróbált, nagyon finom, nem lehet elrontani.

10dkg. vaj,10 evőkanál víz. Lábasba teszed, ha a víz és a vaj forr, 12 dkg. grízes liszt teszel hozzá. (Addig kevered, amíg az edény faláról leválik.) Tűzről levéve, még forrón, 4 egész tojást hozzákeversz.(darabonként) Picit vizes kézzel alig nagyobb, mint egy dió, golyót formálsz, kellő távolságra leteszed egymástól. ( (figyeld sütés közben, de kb.20-30 perc.) A kalapját levágva, töltheted.

Krém: 3 tojás sárgája,3 kanál cukor, 3 ek. liszt, 3 dl. tej, vaniliás cukor. (A cukor és a vanilcukor az izlés szerint, természetesen a hab is. Kóstólgasd.!)

( Már régebben csináltam, de úgy emlékszem 12-14 db. lett belőle.) ( Elnézést, ha túl szájbarágós voltam, de nem ismerlek, tehát akár kezdő is lehetsz. Ha profi vagy, vállalom, hogy kinevess.)

Ügyes legyél, szia

2009. aug. 3. 05:24
Kinek van nagyon jó képviselőfánk receptje?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook