Kinek van nagyon jó képviselőfánk receptje? (tudásbázis)
nagyon szépen köszönöm,már megyek is kipróbálni:D
Kezdő vagyok képviselőfánk sütésből:((
SOkszor próbáltam már de nem nagyon sikerült még eddig:(
Majd megirom,hogy milyen lett:)
Szia!
Ez kipróbált, nagyon finom, nem lehet elrontani.
10dkg. vaj,10 evőkanál víz. Lábasba teszed, ha a víz és a vaj forr, 12 dkg. grízes liszt teszel hozzá. (Addig kevered, amíg az edény faláról leválik.) Tűzről levéve, még forrón, 4 egész tojást hozzákeversz.(darabonként) Picit vizes kézzel alig nagyobb, mint egy dió, golyót formálsz, kellő távolságra leteszed egymástól. ( (figyeld sütés közben, de kb.20-30 perc.) A kalapját levágva, töltheted.
Krém: 3 tojás sárgája,3 kanál cukor, 3 ek. liszt, 3 dl. tej, vaniliás cukor. (A cukor és a vanilcukor az izlés szerint, természetesen a hab is. Kóstólgasd.!)
( Már régebben csináltam, de úgy emlékszem 12-14 db. lett belőle.) ( Elnézést, ha túl szájbarágós voltam, de nem ismerlek, tehát akár kezdő is lehetsz. Ha profi vagy, vállalom, hogy kinevess.)
Ügyes legyél, szia
További ajánlott fórumok:
- Magyar politikusok, országgyűlési képviselők
- Nagyon szeretném megtudni a "papgallér"nevű süti receptjét!Ha valaki ismeri, írja meg legyenszíves!
- Hogy kell gesztenyés bejglit csinálni? Valakinek van valami tuti receptje ami nagyon finom?
- Van valakinek nagyon jó, bevált Habcsók vagy Négercsók receptje?
- Keresem a legeslegfinomabb, legtovább puha, nagyon mákos bejgli receptjét! Előre is köszi! :)
- Kinek nem ismeretlen Oláh Ferencné (Mariann) közös képviselő? (Főleg Csepelen) jó lenne a tapasztalatcser. Akár priviben is. Fontos