Kinek nem való egy kapcsolat? (beszélgetős fórum)
Szerintem majdnem mindenkinek "való".
Az ember társaslény, majd megtalálod a párod.
Miért gondolod azt, hogy neked nem való egy kapcsolat? Úgy tűnik, nagyon szeretnéd, csak nincs társaságod, alkalmad ismerkedni és nem is teszel érte, csak vársz. :)
Netes társkeresőt nem próbáltad?
Attól, hogy elég helyes, még lehet rossz passzban, főleg egy ilyen tragédia után,vagy te nem így gondolod?
Ezzel együtt, ez az arc valahonnan ismerős.
Vegyes hozzaszolasok, koszonom a tanacsokat! :D barmennyire is talalja barki furanak, en vagyok a kepen. Valoban mokuskerek van, hajtok, mert orulok, hogy itt Hollandiaban elek.
Teny, hogy nem jarok sehova... mert nincs kivel. Egyedul hova, minek?
Te valamilyen életmód tanácsadó vagy?:)
Szerintem az ilyen általános, -légből kapott- tanácsok semmire sem jók.
Csak közben már biztosan elment bulizni valahová... ;)
De tényleg 21-nek vallja magát...
Hát be is vagy zárkózva, mókuskerék van! :)
Ugyan azokat a szokásos köröket futod. Menj olyan helyre ahol mások is vannak, szervezz meg konktétan más programot. Ne iszogatni menj a barátoddal, hanem egy olyan helyre ahol még nem voltál.
Beiratkozhatnál egy salsa vagy más tanfolyamra, ahol többen vannak. Regisztrálj társkeresőre, az ismerősi körödet bővítsd ki, mert a megszokott embereknek már megvannak a hasonló rituáléi, mint neked, Most nyílnak tavasszal a tavernák, menj más helyre, légy nyitott! Pozitívan erősítsd magad, kérhetsz angyali segítséget is, ha hiszel bennük! :)
Na, szóval.
Ránéztem az adatlapodra.
Fiatal vagy.
Túl fiatal ahhoz, hogy ezt a fórumkiírásodat én komolyan tudjam venni:)
További ajánlott fórumok:
- Anya és felnőtt lánya kapcsolat? Valóban megmérgezi az egész életemet?
- Házas férfival való kapcsolat
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Kapcsolat elején mennyire normális az ottalvás, férfinél való tartózkodás?
- Légzésfigyelővel kapcsolatba érdekelne, kinek milyen a lapja amit a matrac alá kell rakni?Hány cm matrac alá való?
- Van valakinek tapasztalata vízben való epilálással kapcsolatban?