Kinek mikor múltak el a rosszullétek? (beszélgetés)
Nekem is addog amig nem eszem normalisan. Vigyaznom kell, hogy a gyomrom ne uruljon ki, mert akkor erzem rosszul magam.
Annyira faradt en sem vagyok, de ez mar nekem sok...elotte nagyon aktiv voltam! :)
Én nem voltam különösebben fáradt szerencsére. Viszont tegnap a védőnő kicsit magasabb vérnyomást mért,szóval ma veszek egy mérőt itthonra is,mert most már tényleg parázok.. Remélem csak a meleg és a nagy séta miatt volt.
A hányinger meg csak reggel van és a reggeliig tart. :)
Én ha jobban lettem néha egy-egy napra, akkor pánikba estem,hogy minden rendben van-e. :D De én parás kismami vagyok. :D
Amíg nem mocorog, addig ez az egyetlen jele annak,hogy itt van velem. :)
Oh Te szegeny! :) Biztosan enyhulni fog! Kitartas!
En azt hittem, hogy elkezdtem jobban lenni, de ma ismet eleg rosszul voltam a reggel. Igaz, hanyni nem hanyok, de az emelyges epp olyan rossz.
Viszont tegnap felviditottam magam egy kis babas vasarlassal. Vettem par edes cuccot, egybol jobb kedvem lett! :))
Nekem kb olyan 11+5 nap körül múlt el:-))
Hidd el el fog múlni!!
Nem kell utána olvasnom, olvasok róla alapból eleget, mondhatom úgy is tanulom eleget....
Persze van egy hiedelem, de ez kb. olyan mint ha ég a gyomrod, hajas babád lesz...
És Őszintén, egy Dokinak egyszerűbb ezt mondani, még mókásan is hangzik, mint hogy Élettan magyarázzon egy Kismamának...
Ha ez tényleg így lenne, akkor az esetek legalább 90%-ban működne, de közel nincs ilyen arányban...
2 fiam van, egyikkel hánytam, másikkal nem, DE EZ Egyén függő, kinek hogy bírja a szervezete a hormon dömpinget, a vele járó változásokat.
A HCG tagadhatatlanul magasabb lányoknál, de mai napig nem tudják a kutatók, hogy miért van az, hogy valaki megússza hányás/rosszullét nélkül, nemtől függetlenül...(Lányoknál tény több az Ösztrogén a szervezetben, de ez nem lehet feltétlenül ok)
én émelyegtem,és hányingeem volt de nem hánytam szerencsére,és 3 hónap után múlt el.mind 2 gyermekemnél egyforma volt, első fiu,második lány..a fiunál a csoki gondolatától is rosszul voltam 3 hónapig,lánynál nem:)
Jó egészséget és boldog terhességet kivánok!:)
Amikor lecseréltük a mosogatószert egy másikra (hányingerem volt tőle, de nagyon, egy darabig csak a férjem mosogatott :) , naponta ürítettük a kukát, még ha csak egy kevés is volt az alján. :)
Hányni kétszer hánytam, inkább csak émelyegtem az első 3 hónapban. Utána elmúlt. Majd jön helyette más. A vége fele derék,-hasfájdalom és a többi.
De mindent megér!!!
Én az első babámnál 12. hétig öklendeztem, utána kezdtem hányni, szinte végig a terhesség alatt.
A második babámnál csak öklendeztem, de az is tartott kb. 5-6 hónapig.
Mindkettő fiú, de nekem teljesen más volt a két terhesség.
Én pl. egyáltalán nem voltam rosszul! :) Tényleg mindenkinél más! de általában azt mondják a 12. hét után megszűnik.
és tényleg nincs köze hozzá, hogy milyen nemű gyerkőc van a pocakban! :))
ez is egyén függő, ki hogy viseli.
Boldog babavárást!!! :)))))
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Kinek mikor múlt el a terhességi rosszulléte?
- Sziasztok.Van akinek a 12.hét után is végig megmaradt a terhességi rosszulléte?
- Esti rosszullét 12 hetesen - Volt már valakinek hasonló tünete? Hogy lehet segíteni rajta?
- 6+6 naposan elmúltak az egész napos rosszullétek. Volt, akinek ilyen hamar elmúltak a tünetek, és mégsem volt baj?