Kinek mi vált be hajnövesztésre? Minél előbb szeretném visszanyerni a hajam hosszúságát, de nagyon lassan nő. :( (beszélgetős fórum)
Szia!
Vegyél egy jó kis masszázskefèt, lehetőleg fából, és ha teheted, akkor naponta többször masszîrozd át a fejed, /hajad.
Kávés, kávézaccos vagy zöld teás bedörzsölés. (kb. 30 perc)
A "koffein" hajhullásra, hajerősítésre, hajnövekedésre jó megoldás szokott lenni.
A samponnal hajat mosok, a másodikat rajta hagyom 15-20 percig. Utána törülközőszáraz hajra felrakom a hajmaszkot, azt 10 percig hagyom rajta. A hajvizet hajmosás előtt használom.
Január óta csak ezzel mosok hajat. Túl azon, hogy gyorsan nő a hajam, és sűrűbbek, erősebbek lettek a hajszálaim, most esett le, hogy a korábbi hétfő-szerda-péntek hajmosás helyett elég a hétfő-péntek.
Nekem jutavites szelén és cink, DM-es hajvitaminnal vált be. Illetve a magic hair kapszula, de mintha az hizlalt volna, így nem szedem. Viszont 1 hónap alatt látható volt a változás.
Most a Magister-es samponokat szeretném kipróbálni. Illetve elkezdtem GAL Omega 3 vitmint szedni. A körmöm gyorsabban nő. Remélem, a hajamra is hatással lesz.
Sziasztok. A hajam olyan hogy egy év alatt annyit nő mind másnak 3 hónap alatt. Csak azok véleményére lennék kíváncsi igazából akiknek tényleg használt valami, köszönöm a valaszaitok.
Vekony szálú hullámos barna hajam van. :( és ritka. Néha vasalom használok minden fele balzsamot és gyógynövényes sampont
További ajánlott fórumok:
- Szülés után visszanyerni a testünket, hogyan?
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- A gyerekem tanulja a mértékeket. Hosszúság: mm, cm, dm, m, km. A dm az deci méter?
- Ismertek -e valamilyen jó hajnövesztőszert?
- Akik nemrég kezdték a ricinusos hajnövesztést
- Kisbabám megszületése óta (több mint két éve) képtelen vagyok visszanyerni a régi alakomat!