Kinek mi a véleménye az X-Epilről és melyik tesztet gondolja megbízhatónak? (beszélgetés)
Hat igen en is most jot es rosszat is olvastam rola.
De van egy nagy gondom elozo honapban a menzeszem kb2 napig volt rendesen utana csak barnaztam voltam a dokimnal aki beutalt hormonvizsgalatra es most meg 1 ho az eredmenyig. Biologiailag azt mondta minden rendben.
Most a menzeszem 2 napig volt meg es most semmi :( meg sosem fordult elo ilyen velem. A dokim ma sajnos nem rendel. Vagy hivjam fel, h hatha tudna fogadni magamban? 15 eve menstrualok es meg sosem fordult elo ilyen velem, h nem volt meg a hossz. Kisse ketsegbeestem.
(most jutott eszembe a magan es lehet kesobb felhivom. ) sajnos mindenki dolgozik ma akivel tudnek errol beszelni.
Tudtook tanacsot adni? :(
a tesztem negativ lett x-epillel. Mi lehet velem?
Az olcsóbb 2db-os 2 nap késés után pozi lett...nem tévedett.
Késés után szerintem okés,de előtte nem ilyennel tesztelnék.
Persze ha valaki tényleg terhes az elégedett mert mutatja. De aki nem terhes és úgy pozitív az mit szóljon...
Utána olvastam és sok helyen írták, hogy álpozitív és megbízhatatlan....Én többet nem veszek olyat...
Sziasztok.
Arrol erdeklodnek, hogy kinek mi a velemenye az x-epilrol es melyik tesztet gondolja megbizhatonak?
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Használt már valaki ovulációs tesztet jóstesztként, mikortól, és mennyire megbízható?
- Milyen tapasztalatokat szereztetek a Corax ovulációs tesztettel kapcsolatosan? Mennyire megbízható?