Kinek mi a véleménye a Méregtelenítő tapaszokról(talp)? (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat. :)
Most jelenleg Herb. salaktalanító teáját iszom meg ezelött csalánt is kúraszerűen.Akkor maradok ezeknél.:)
Rádióba volt egyszer téma.
( Nem tudom mikor, de nem 2 hete szerintem. Hangtárba ha nincs fönt, akkor több mint 3 hete volt vendég. ).
Én is azt hallottam a fitneszipar találmánya..
Saját tapasztalat, néha nembaj ha kicsit jobban hagyjuk kiürülni a belrendszert. Folyadékbevitel fontos. Olyan teákat, amikk " hashajtó " - ként működik.
Szenna elég erős, csak akkor ajánlatos inni ha aznapra nem terveztük hogy otthonról elmegyünk..
Én nem is régen olvastam Zacher Gábor egy cikkét, aki szerint ez a túlzott méregtelenítés csak a fitness ipar találmánya. Mert a szó valódi értelmében nem beszélhetünk mérgekről, mert akkor abba ugye belehalnánk. Ha pedig a szervezetünkben felgyülemlett salakanyagokra gondolunk ilyenkor, az pedig egészen jól működik a máj, a vese, és a többi belső szrvünk közreműködésével. Persze lehet ezt támogatni, sőt kell is, bár néha a reklámokat nézve, már-már azt lehet hinni, hogy csak az éppen sztárolt teával/gyógyszerrel..stb. oldható meg, hogy bele ne haljunk a mérgekbe.
Szerintem is van egy-két jó gyógytea, amik segítenek, de nem érdemes elhinni mindent, amit a reklámok ajánlanak!
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Szeretnék a terhesség előtt méregteleníteni, és természetes alapú vitaminokat szedni. Ki mit próbált ki? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
- Van valakinek tapasztalata, a bambuszöves, ionizálós méregtelenitéssel kapcsolatosan?Véleményeket, tapasztalatokat kérnék?
- Használta már valaki a jinjang méregtelenítő talptapaszt?
- Dr.Schulze-s formula2 méregtelenitő kapszuláról van valakinek tapasztalata?Használta vki?