Kinek mennyi idő alatt jött a baba? (beszélgetés)
Szia, nekünk 9 hónap kellett, de rögtön ikreket hoztunk össze 😂
Most vagyok a 11. hétben.
Egyébként 4 hónap nem ilyan sok. Próbálkozzatok, és ha gondolod, alkalmazzatok házi trükköket: ovuláció figyelés, 2-3 naponta szex (nem naponta és nem hetente), először a férfi megy el, picit utána a nő, gyertyaállás szex után, vitaninok, egészségesebb életmód, stb.
Sokkal többet ebben a járványügyi helyzetben úgysem tehettek. Vagy összejön magától, vagy kivizsgálás kell, az meg min fél év szerintem.
Én épp erre írtam. Nem arra, ha 1 évig nem ion össze. Lehet próbálkozni, sőt ha van jó szex akkor nem is kell rágörcsölni.😁😁
Az a baj hogy a nők egy része beleszakad ebbe a dologba. Nem éli a fiatalok boldog életét, hanem csak erre van rápörögve.
Szóval míg sokan félreértették, nem a próbálkozásról van nekem véleményem, hanem a görcsösen akarásról. Nem az én életem,ez tény, nem is érdekel ki mennyire rontja el a legszebb fiatal éveit, csak azt véleményezem, hogy feleslegesen pörög rá a témára.
Nekem is van ilyen ismerősöm. Az orvos azt mondja próbálkozzanak még mert egészséges emberek de ő annyira akarja, hogy igenis beültetést akár. Ilyen esetben én is úgy gondolom ha picit átgondolná az életüket és másra fókuszálna, talán egyszerűbb lenne a megoldás.
De ő ezt az utat választotta, ezt kell tiszteletben tartani.
Sajnálatos.
De én nem erről írtam.
Mindenki saját életéért felel.
Én leírtam a véleményem. Nem biztos, hogy megéri a sok küzdelem. Ahelyett, hogy élnék az életet, vidáman, boldogan, ahelyett belefeszülnek a gyerektémába. És mindig a nő aki ezt foggal körömmel akarja. Én meg nem sok olyan férfi véleményt hallottam, hogy ő küzdene...
Bölcsebb lettél volna, ha inkább csendben maradsz 🙄
Egy nő 2 dologra képes a végsőkig. Legyen gyermeke, ne legyen gyermeke.
Fogalmad sincs milyen küzdeni. Ami neked hiszti másnak nehézség, trauma.
Semmi baj nincs azzal ha Te úgy véled ha nem lesz gyereke valakinek na bumm,élhet anélkül is. De másnak aki ebben a cipőben jár hidd el iszonyat nagy veszteség.
Nem tudod milyen mikor az ember szembesül azzal, hogy gond van, és aminek a legtermészetesebb dolognak kellene lennie, nem megy segítség nélkül. Milyen azzal szembesülni, azt érezni, hogy nem vagy teljesértékű nő. Én átéltem 24 évesen és nem, egyáltalán nem egyszerű, se nem lerázandó dolog, hogy jaj nem dől össze a világ..
Tovább megyek, nem tudod milyen érzés egyik fiatal ismerősőméknek akiknek egymás után 2 babájuk halt meg szülés után pár órával. Itt van a lány 30 éves és mai napig nem tudja az orvostudomány milyen rendelenességgel születtek a babák,mi okozta náluk a genetikai gondot, lehet e egyáltalán nekik saját gyermekük. Végig jártak minden lehetséges genetikai kivizsgálást tetemes összegeket ott hagyva ( erdélyi magyarok) és még itt nálunk Magyarországon is felkerestek nem 1,nem 2 orvost/kórházat. A második babát ráadásul itt szülte Magyarországon bízva hátha itt tudnak segíteni, de itt sem tudták megmenteni. A babák boncolása sem hozott eredményt, annyira sötétben tapogatóznak. Az első gyermekük 4 éves lenne idén a másik 2 éves. Egyiket se foghatta kézbe, a másodikat még csak nem is láthatta. Az első tragédia után biztatták az orvosok fiatal, nem lesz gond..
Szóval amikor ilyeneket ideböfögsz gondolj előbb bele hány pár van a világon ilyen nehézségekkel, szívfájdalommal.
Az első férjemmel 3 évig próbálkoztunk hiába. Elváltunk,de nem e miatt. Most neki is van két gyereke és nekem is. Mi nem illettünk össze.
Egyébként a kérdésre válaszolva az első lányom 1 év,a második 2év után. Igaz volt előtte egy méhenkívüli terhességem+eltávolították az egyik méhkürtömet. Akkor az orvos azt mondta,hogy örüljek,hogy már van egy gyerekem,mert második nem lesz. Szerencsére nem lett igaza.
Türelmesnek kell lenni. Aki jönni akar az jönni is fog.
De mi az h nem illik össze... Van akinek vannak eü problémái ami miatt talán küzdelmes a dolog. De ha nekik éveket kell erre várni és küzdelmesebb a dolog mint másnak, azért miért adják fel? Vannak dolgok amiket én sem bírnék már megtenni, de inkább felnézek azokra akik képesek tényleg testet lelket megpróbáltató beavatkozásokon is túlesni ezért.
Ez nem egy olyan dolog, hogy nincs pénzem gyémánt gyűrűre belenyugszom hogy sosem lesz...
Az biztos, hogy mindenki másképp van ezzel.
Én például sosem értettem mit lehet egy gyerek miatt ennyit hisztizni??😳😳😳 Ez olyan hogy vagy összeillünk a párommal és hiphop jön vagy b**hatjuk.
Ha meg nem jön össze, akkor nem lesz gyerek. Sok pár van gyerek nélkül, na bumm.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy ha terhesség alatt a kismamának a pociját éri valami (pici ütés, nyomás, bármi...) az tényleg meglátszik majd a babán?
- Rossz alvó 7-10 hónapos babák. Nálatok hogyan és mennyi idő alatt jött rendbe a baba alvása?
- Kisfiú vagy kislány? Kinek milyen babonák jöttek be terhesség alatt?
- Akinek szoptatás alatt egyáltalán nem jött meg a havi
- Kinek mennyi idő próbálkozás alatt jött össze a baba?
- Útlevél kinek mennyi idő alatt jött meg?