Kinek melyik keresztnév tetszik nagyon, és melyik nagyon nem? (beszélgetés)
valamiért nekem az összes B betűs név nagyon nagy nope, nekem annyira csúnyán hangzanak, és őszintén elnézést szeretnék kérni a Barbaráktól, Bencéktől, Bálintoktól, de megmagyarázhatatlan, miért van a B betűtől hidegrázásom. egyedül a Borbála tetszik.
ami viszont nagyon is tetszik, az a Dániel és Vilma. női névből talán több van, ami tetszik még: Fruzsina, Franciska, Flóra, Eszter, Kincső, Sarolta, azért ezekből nehezen tudnék választani :)
drágám:)
de épp ez volt a kérdésem:)
Fiú: Zente, Vince, Benedek, Kristóf
Lány: Nóra, Enikő, Eszter, Henriett
Ami nem tetszik, olyan sok van. :)
Fiú: Noel, Patrik, Ádin nevű fiaim vannak. Tetszik még a Miron és a Nataniel.
Lány: Lilien, Milla, Léna, Jázmin, Mirabell, Lotti.
Ami nem tetszik: a régimódi nevek és a leírva nagyon csúnyán mutató külföldi magyarosított nevek.
A nekem tetsző, szép nevek:
Aliz, Lili, Eszter, Ágnes, Frida, Johanna, Alexandra
Gergely, András, Péter, Emil, Vendel
Ákos fiam 17-18 éves koráig nem evett meg semmi mákosat, mert Mákosnak csúfolták.
A nevek közt nekem egy ügyfelem neve viszi a pálmát, aki úgy hivnak hogy KOLOMPÁR NEBOJSZA. A szerb határ mellett lakik.
Köszönöm;-)
Én Larinát akartam de apuka azt mondta Latrinanak fogjak csufolni:-/
Minden nevet lehet csufolni a gyerekek igen talalekonyak..
Nezzetek meg a mostani 2017es neveket amiket most vezettek be!
Förtelem!
Nekem a lanyom Tamara.Szoval en is szeretem a kulonleges vagy ritkabb neveket de ezek....szo nincs ra..szegeny gyerekek:-(
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Mi a párod keresztneve, és neked tetszik?
- Évek óta nagyon tetszik ez a név nekünk, de elég ritka... Merjük adni a babának?
- Tetszik a Dávid keresztnév? Esetleg a te gyermekedet is így hívják?
- Van valakinek Sony Xperia U telefonja? Nagyon tetszik, szívesen hallanék róla!
- Nagyon tetszik egy kollégám, akinek még a nyáron feldobtam...