Kinek jött be Czeizel féle baba nemét befolyásoló módszer? (beszélgetés)
Hát peteérés alatt végig együtt voltunk 😂. De nekem az a sejtésem hogy a peteérés utolso napjánàl eshettem teherbe, mert egy ilyen nyúlós àttetsző valami jött ki belőlem, ami elvileg annak a jele hogy termékeny vagyok. Legalábbis ebben reménykedtem. Nem törvényszerű de sok helyen irták hogy a terhességi teszt pozitivitásához legalább 10 napnak kell eltelnie ezután. Ha nem csinalom meg el sem hiszem hogy előtte valo nap negativ lett, a 11. napon pozitív 😀
De tuti biztos hogy peteérésem volt mikor összejött, számoltam a napokat. Természetesen a lány is ugyanolyan öröm lett volna, nem a fiú volt a cél.
Sok szerencsét! :)
Vajon van számottevő ráhatásunk befolyásolni magzat nemét? Vagy minden a véletlen, természet műve? A legfontosabb természetesen az egészség!Ezt a fórumot azzal a szándékkal nyitom, hogy gondolatainkat, tapasztalatainkat oszthassuk meg egymással, semmiképpen nem , indulatkeltő, sértő módon..
Nos akkor kezdem.
Negyedik gyermekemmel vagyok várandós. Két nagyobb fiam és egy (kicsi) :) lányom van. Neki szerettünk volna korban hozzá illő kistestvért.Aki a Czeizel módszer szerint kisfiúnak kell lennie.. Nem tudom... Kislányra gondoltunk de úgy alakult, hogy a pozitív Ovulációs teszt estéjén voltunk együtt, elötte csak 5-6 nappal korábban. A fiúk középidőben, peteérés idején fogantak, a kislányom viszont clostyl baba, nála peteeres előtt illetve 15.ciklusnap is együtt voltunk.. Uh követésed abban a ciklusban nem volt, így ténylegesen nem tudom hogy mikor volt a ovulacio.
További ajánlott fórumok:
- Ismertek olyan módszert amivel befolyásolható ill. kiszámolható a magzat neme?
- Hogyan lehet a születendő gyermek nemét befolyásolni?
- Lehet befolyásolni a baba nemét fogantatáskor?
- A Czeizel módszerrel (savasítás-lúgosítás) sikerült valakinek a kívánt nemű gyermeket összehozni?
- Lehet befolyásolni a baba nemét valahogy?
- Lehet befolyásolni a magzat nemét?