Kinek csináltak már Hycosy eljárást? Mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
sziasztok,
látom hogy nem mai a topic, de leírom a tapasztalatomat.
Tegnap voltam Hycosy vizsgálaton, kicsit kellemetlen és fura ahogyan érzed, hogy történik belül valami, de nem fájdalmas, valóban néhány perc az egész és végig nézheted az ultrahang képernyőn.
Engem nagyon megijesztettek a HSG-vel, csak rosszat hallottam róla, a nőgyógyászom is azt mondta, végez ilyet és hazugság lenne azt állítani, nem fájdalmas, persze egyéntől is függ kinek mennyire.
Ha lehet válaszd a Hycosy-t és ne félj :)
Szia Pomi!
Nekem a napokban csinálták meg a HYCOSY-t. Egyáltalán nem volt vészes! Csak annyit éreztem, hogy fáj a hasam, de csak annyira és úgy mint amikor meg kell jöjjön. Semmi több. Pár perc csak, és utána is egy kis hasfájást éreztem semmi mást. Én is nagyon féltem tőle, de felesleges volt.:)A HSG-ről nincs tapasztalatom, de olvastam, hogy fájdalmas, és sokkal megterhelőbb. Ráadásul a HYCOSY sokkal pontosabb képet ad a "belső dolgokról".
Ne félj a HYCOSY-tól!!!!
Sziasztok!
Érdekelne, hogy kinek csináltak már Hycosy eljárásban petevezető átjárhatósági vizsgálatot? Milyenek a tapasztalatok? Valóban jobb mint a HSG?
További ajánlott fórumok:
- Fülszúrás vagy tubus behelyezés, hogy a váladék kijöjjön, csináltak már valakinek tapasztalatokra volnék kiváncsi?
- ENG vizsgálat. Akinek csinálták, mennyire kellemetlen?
- Valakinek csináltak már elektromiografia vizsgálatot?
- Volt már valakinek nyelvcsap kisebbítő műtéte? Hol csinálták és mennyibe került?
- Volt már valakinek nyáltőmirigy gyulladása és ha igen mit csináltak vele?
- Kinek csináltak már forró vizes (ballonos )méhnyálkahártya leégetést?