Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kinek csináltak már Hycosy eljárást? Mik a tapasztalatok? fórum

Kinek csináltak már Hycosy eljárást? Mik a tapasztalatok? (beszélgetés)

2012. máj. 25. 16:36
Én ma voltam Hycosy vizsgálaton a CIRIS-ben Szakács doktor úrnál. Nagyon féltem előtte, fölösleges volt. Nem éreztem egyáltalán semmit! Bevettem k.b. egy órával a vizsgálat előtt egy Cataflam-ot, biztos az is segített. Meg az is hogy mindent renben találtak, kis nyomás mellett is átjárható volt mindkét oldal. Állítólag akinél valami fennakadás van, annál sokkal fájdalmasabb a dolog. Most pihenek mert egy picit azért elkezdtem görcsölni 2 órával a vizsgálat után (enyhe menstruációs görcshöz hasonló). Biztos az sem mindegy hogy hol csinálják. Örülök hogy túl vagyok rajta és mondhatom hogy meg se kottyant! Bátorság mindenkinek!
2009. okt. 28. 13:39

sziasztok,

látom hogy nem mai a topic, de leírom a tapasztalatomat.

Tegnap voltam Hycosy vizsgálaton, kicsit kellemetlen és fura ahogyan érzed, hogy történik belül valami, de nem fájdalmas, valóban néhány perc az egész és végig nézheted az ultrahang képernyőn.

Engem nagyon megijesztettek a HSG-vel, csak rosszat hallottam róla, a nőgyógyászom is azt mondta, végez ilyet és hazugság lenne azt állítani, nem fájdalmas, persze egyéntől is függ kinek mennyire.

Ha lehet válaszd a Hycosy-t és ne félj :)

2. Etus20 (válaszként erre: 1. - Pomi)
2009. márc. 27. 11:22

Szia Pomi!

Nekem a napokban csinálták meg a HYCOSY-t. Egyáltalán nem volt vészes! Csak annyit éreztem, hogy fáj a hasam, de csak annyira és úgy mint amikor meg kell jöjjön. Semmi több. Pár perc csak, és utána is egy kis hasfájást éreztem semmi mást. Én is nagyon féltem tőle, de felesleges volt.:)A HSG-ről nincs tapasztalatom, de olvastam, hogy fájdalmas, és sokkal megterhelőbb. Ráadásul a HYCOSY sokkal pontosabb képet ad a "belső dolgokról".

Ne félj a HYCOSY-tól!!!!

1. Pomi
2009. márc. 7. 17:49

Sziasztok!

Érdekelne, hogy kinek csináltak már Hycosy eljárásban petevezető átjárhatósági vizsgálatot? Milyenek a tapasztalatok? Valóban jobb mint a HSG?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook