Fülszúrás vagy tubus behelyezés, hogy a váladék kijöjjön, csináltak már valakinek tapasztalatokra volnék kiváncsi? (tudásbázis)
hát mi még mindig nem tudunk semmit
egyenlöre az van hogy minkét fülén pici halláscsökkenés bár inkább a bal fülén mutathato ki a doki azt mondta még csináljunk egy fül ct-t és utána meglátjuk.
A tejes doloogra annyit mondok hogy allergiás volt a tejre hatáértéken volt 2 évesen azota is csak kismértékben iszik tejet esetleg 1 héten 1x 1 decit
ugyhogy ez kizárva.
de egy doki azt mondta hogy mivel szed allergiagyogyit meg van puff-ja is elöször ventolin majd flixotide most seretide discust használunk és a miatt is lerakodhat a dobhártya mögött a váladék nem tudom lehet ebbe is valami
De az tuti ha megvan fázva vagy ha fül vagy arcüreggyulladása van akkor nem ugy hall
bár mostanába nem volt beteg kopp-kopp
Vica 82-majd ird meg hogy ment és szurkolok
tényleg rengeteg gyereknek segít ez a kis csövecske és nem hosszadalmas műtét.
A tejet hagyd el az étrendjéből, mert sokszor hozzájárul a váladék képződéséhez.
Dr. D'Adamo könyvében ezt olvastam:
A középfülgyulladás a kisgyerekeknél általában a helytelen étrend.
"A" vércsoport:a tej okozza
"AB" vércsoport: tej, kukorica okozza
Hiányzik a fülfolyadékból egy specifikus anyag a baktériumok támadása ellen.
A cukor gátolja az immunrendszer működését.
Segíti az immunrendszert pl. az Echinacea, C vitamin.
"B" vércsoport: paradicsom, kukorica,csirke okozza
"0" vércsoport: búza, tej okozza
Később ahogy erősödik az immunrendszer, a betegség is elmúlik.
A mi családunkban már bevált és fülész orvos javasolta, mert erre nem is gondoltunk, pedig a vércsoportos étrendet régóta használjuk. Kicsi babánál nem jutott eszünkbe...
Szerintem érdemes kipróbálni. Nem másoltam be a hosszú leírást, csak a lényeget, de nagyon hasznos!
Sziasztok:)
Olvaslak titeket.A 8 éves fiamnak május 3-án lessz a műtét.Azt mondta a doki hogy nyugi"ez minden napi dolog"Ja neki lehet,nagyon be vagyok tojva:(Nekem is ki mutatták hogy a jobb fülére hallás sérült.Meg aztán november óta kétszer volt felső léguti fertőzésből tüdő gyulladás:S
Nem altatásban, csak bódításban végzik.
1-1,5 évig van benne a tubus, utána magától kiesik.
Krizsu hozzászólásához még annyit, hogy lehet, hogy évekkel kevesebbet szenvedett volna a gyerek, ha megcsináltatja. Nekünk sem volt egyszerű, többször elküldtek, hogy nem lehet megcsinálni a beültetést, mert megint be van gyulladva a füle! Aztán amikor lobmentes volt, kihasználtuk az alkalmat! És milyen jól tettük!
végül is már arra a döntésre jutottunk hogy megcsináljuk de akkor jol döntünk köszönöm szépen
Altatásban végezték gondolom hány napig kell bent lenni vele ??Mennyi ideig volt bent a tubus ?
a tubus jó, szellőzik a fül-nem fog begyulladni.
az öcsémnek majdnem végzetes lett egy gennyes fülgyulladás-majdnem agyhártya gyulladása lett,utolsó pillanatban műtötték.
Szia!
1 éves kislányomnak nagyon sokszor felszúrták a fülét, többször magától perforált a dobhártya mögött pangó váladéktól. Ekkor ültettek mindkét fülébe tubust, azóta tünetmentes! Ennek már lassan 2 éve! Én csak támogatni tudom a tubus behelyezést, mert rengeteg fájdalmas fülszúrástól kíméled meg!
Jobbulást kívánok a kisfiadnak!
További ajánlott fórumok:
- Prosztatamasszázs, avagy ki csinálta már? Vagy csinálták már neki?Élmények!
- Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak?
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Édesanyámnak múlt hónap végén tüdőtükrözést csináltak. Azóta eszméletlen. Szerintetek, mi lehet a baj?
- Szalagavató tánc - nektek mennyiért csinálták?
- LEVEL DIÉTA!TAPASZTALATOK, akik csinálják, csinálták!