LEVEL DIÉTA!TAPASZTALATOK, akik csinálják, csinálták! (beszélgetős fórum)
Szia!
Mennyit fogytál vele????
szia, végül is elkezted a level diétát?
Nekem ma volt az első napom, elég türhető volt, nem bűnöztem........
Szia!
Én a kétszersült helyett teljes kiörlésű abonettet ettem, a fejes salátát úgy magába tejföllel, vagy pedig ha untam már akkor uborkát ettem helyette. A bifszteket pedig füstölt pulyka sonkával helyettesítettem. A narancsra semmi jó ötletem nincs, általában én mindig kaptam. Esetleg próbáld meg a grapefruitot. De szerintem a narancslé nem jó, inkább akkor valami másfajta friss gyümölcsöt vegyél.
hétfön kezdek neki sajnos az összes forumot át néztem de nem találtam ojat ami tudna segiteni 1:2xsült lehet piritos?
2:fejessaláta ti hogy ettétek?
3:nem kaptam narancsot ihatok addig narancs levet?
3:bifsztek ti mivel hejettesitettétek? vagy hogy készitsem el?
hát lehet kipróbálom,de nem vok vmi kitartó!:(
szval nem tudom mi legyen!
Szia!
Köszi!
Ki lehet bírni, de nagy elhatározás kell hozzá, legalábbis nekem:). Én a shakeval együtt 5-6 részre osztom el a menümet. Pl. reggeli 8 órakor shake 2,5 dl tejjel, tízórai 1 narancs, ebéd ami írva van, uzsonna a vacsorára előírt paradicsom vagy narancs, a vacsora 17 órakor ami írva van, és este 20-kor pedig egy shake 2 dl vízzel. Így szerintem elég tűrhető és nem vagyok annyira éhes.
szia!
és ki lehet bírni?
grat a fogyáshoz!
Szia!
Én most csinálom, az első héten 3 kg a másodikon 2 kg ment le. Nem egybe a 15 napot, hanem 5 nap diéta (hétköznap) 2 nap (szombat, vasárnap) pihi, vagyis azt eszem amit főzök, de vigyázok, hogy beleférjek az 1200-1300 kcal/nap-ba. Inkább fehérjét eszem, liszt cukor kizárva.
A salátát uborkával helyettesítem, a tatárbifszteket sonkával. Még iszom hozzá az ultra loss shaket 2x1 nap, mivel ez a diéta nem túl egészséges és így pótolom a hiányzó vitamint, ásványi anyagokat stb. A mozgásra nincs túl sok időm, néha sétálok vagy esetleg taposózok.
LEVEL diéta! Tapasztalatok?
aki végig csinálta milyen tapasztalataitok vannak ? az is érdekelne hogy mennyit fogytatok,végig csináltátok-e a 3x5 napot,mellette mozogtatok-e,és hogy esetleg mit mivel helyettesítettetek. :)
További ajánlott fórumok:
- Diéta mellett tornázni, mozogni kéne, de mit is csináljak?
- Akik 13 napos diétát csináltak/csinálnak, hogyan akadályozzák meg a gyors fogyás után a lógó bőrcafatokat?
- Mit csináljak? kiskorom óta diétázom.jelenleg 50éves vagyok, 86kgval+154cmvel
- Szertornára járok, és a tanárom azt mondta, diétáznunk kell. De én egyáltalán nem akarok fogyni. Mit csináljak? Van esetleg ötlet?
- Vélemények és tapasztalatok érdekelnének akik már csinálták/csinálják a szénhidrátszegény diétát!
- Hullik a mikulás virágom levele, mit csináljak vele?