Mit csináljak? kiskorom óta diétázom.jelenleg 50éves vagyok, 86kgval+154cmvel (tudásbázis kérdés)
Kedves Fórumindító!
Én írtam neked privát üzenetet is, mert komolyan vettem a kérdésedet. Mivel itt sem reagálsz, szerintem te nem veszed komolyan. Ne fogyj le, ha már eddig nem sikerült.
hát ez olyan mint a párkapcsolat.... megszerezni sokkal könnyebb mint megtartani...:)))
amúgy igazad van... tartani sokkal nehezebb!
Igazad van, semmi nem lehetetlen, és én gratulálok mindenkinek, aki lefogyott.
Egyet viszont ne felejtsünk el! Nem lefogyni nehéz, hanem a súlyt megtartani. Nem hetekig, hónapokig, hanem évekig!
Ott van pl a Nagy fogyás győztese, több mint 90 kilót fogyott, és mára több, mint a műsor előtt volt. Ez ugyan szélsőséges példa, de pillanatnyi eredményként "csodálatos" volt, megtartani mégsem tudta.
Nyilván így van.
De ha az ember kb 40 éve diétázik, és így sem igazán vékony, tehát még sikerélménye sincs, talán érthető, és indokolt, ha beleun.
(Csendben jegyzem meg, én is kb még 10-12 évre terverem a diétás éveim számát. Borzasztó görcs ez, csak az tudja, aki benne van)
Őszintén? Én beletojnék már az egész diétázásba. Nyilván nem tortát ennék libazsírral, de hogy nem gyilkolnám magam tovább, az fix.
Így nem lehet boldogan, felszabadultan élni.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?