Édesanyámnak múlt hónap végén tüdőtükrözést csináltak. Azóta eszméletlen. Szerintetek, mi lehet a baj? (tudásbázis)
Ez a baj, hogy akinek nincs nagy pofája, hidd el, mindent megtehetnek!
Én, ahányszor anyukám, vagy kicsiként a gyerekem a Klinikán volt, mindig jól össze kellett vesszek a dokival, aztán már "ment simán " minden.
Nem vagyok rá büszke, de volt ajtócsapkodás.
És biztos igazam lehetett, mert mai napig köszönünk mind a 4 (!) dokival.:)
...meg hányingeres.. DD
Na, ne legyen rá szükség, sehogy!
Legyünk egészségesek, azért is, mert nyavalyognak a dokik, ápolók! DD
Mert nem akarok tudni-hallani semmirôl!
Inkább a kómás felébredés!
Miért tükrözték most? Ha ismert tüdődaganata van, akkor ezt a vizsgálatot minden bizonnyal már korábban elvégezték.
Minden műszeres beavatkozásnak lehetnek szövődményei, különösen ha komolyabb alapbetegség is fennáll. Érdeklődj édesanyád kezelőorvosánál, hogy mi történt, mi várható. Milyen állapotban volt a vizsgálat előtt?
a térd és egyéb izületi tükrözéseket sokszor gerincérzéstelenítésben csinálják,a szívkatéterezést és az érfestést helyi érzéstelenítést csinálják kibírható,mindegyikben többször volt részem.A szívkatéterezést a 10 éves unokaöcsém is fegyelmezetten végigfeküdte.
A tüdőt nem tudom,lehet-e altatás nélkül,de időseknél sokkal veszélyesebb az altatás
Pedig ilyenkor lenne szükség a betegjogi képviselőre.
Mi a francért kell mindent eltűrni, szó nélkül hagyni?
A dokik játsszák az istent, mert tehetik.:((
Tudod, ha az ember nem tud kihez fordulni valami gondjával, világgá kürtöli, márcsak a feszültség levezetése miatt is.
Ha a "milyen bugyi van rajtad ma" , vagy "hol kappok ezt-azt" ami könnyen megtalálható egy Gugli kereséssel témák megállják a helyüket, akkor ez különösképpen.
Előfordúlhat hogy más, vagy más hozzátartozója is járt így és rendbejött. Ez reményt adhat a kérdezőnek.
Ha most nekem azt mondanák, hogy tükrözés (katéterezés), kizárólag altatásban vállalnám.
Azt hiszem, ez így természetes!
...a fórumon nincsenek orvosok...
És ha van is, akkor sem fog diagnózist felállítani vizsgálat nélkül!
Mit szavazzunk meg?
Szerintetek??
Az orvos nem mondott semmit??
Egyébként nagyon sajnálom:(
Nem tudom, talán nem kellett volna, lehet, túl gyenge volt hozzá.
Jobbulást neki, de nem sok jóra számíthatsz.:(
Anyukádnak úgy vettem észre; sok gond van az egészségével, orvost megkérdezném; muszáj volt-e?
Minden kórházban van, ahol panaszt tehetsz. :))
További ajánlott fórumok:
- Prosztatamasszázs, avagy ki csinálta már? Vagy csinálták már neki?Élmények!
- Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Én lennék igazságtalan édesanyámmal szemben?
- Mit jelent szerintetek, hogy halott édesanyámmal álmodtam?