Kínai rúzs tapasztalok (beszélgetés)
Szerintem igaza van. Teljesen más ország, teljesen más attitűd, teljesen más szabályozás. Mi itt, Európában hozzászoktunk egyfajta termékbiztonsághoz, ami teljesen természetessé vált számunkra. Ez a szigorú szabályozásoknak és ellenőrzéseknek köszönhető. De a Kínából özönlő Temus és hasonló termékeket képtelenség ellenőrizni. Amikor mégis megteszik, mindig kibukik valami. Még a ruhák is annyi vegyszert tartalmaznak, ami már káros a szervezetre. Még mosás után is marad bennük bőven. A kozmetikumok terén sem hiszem, hogy jobb a helyzet. Még szerencse, hogy ételt és gyógyszert nem lehet onnan rendelni.
Ami terméket itthon megveszel, annak lekérheted a biztonsági adatlapját. Szkeptikus vagyok azzal szemben, hogy a Temus termékek is rendelkeznek ilyennel.
Nem tudom, gyógyszektorban is vásároltam Vichy krémet, amiről egy német teszt oldalon olvastam kb. 15 éve, hogy rákkeltő anyag van benne. Nem 2 Ft-os termék.
Bármi van benne nem azonnal fejti ki a hatását.
Amit nem kìnában gyártottak az hamisítvány!
Miből gondolja a fiad hogy bajod lesz tőle?
Ezerszer vettem már kìnaiban is kozmetikai cuccot ès èlek...
További ajánlott fórumok:
- Kínai gurulós bőröndökről mik a tapasztalatok.
- Van itt olyan krónikus beteg, akit kínai vakcinával oltottak? Lennétek szívesek leírni a tapasztalataitokat?
- Kínai pecsétviaszgombával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Írom...
- Kínai vakcinával oltottak tapasztalatai
- Mik a tapasztalatok a kínai gyógyítókról?
- Ismeri valaki Dr. Lyn Funion kínai gyógyászt? Mi a tapasztalat róla?