Kimaradt menstruáció (beszélgetés)
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem hogy nektek volt mar olyan hogy kimaradt a menstruaciotok?
10 honapja probalkozunk a masodik babaval. A mult havim 4 napot kesett,elotte 12 napot, most 21 napja nem jott meg. Tesztek negativak.
Olvastam neten sok mindent, hogy keshet ciszta miatt is, de lehet hogy csak a teszt nem mutatja ki a terhesseget. Remenykedve,de kozben felve tegnap elmentem a dokihoz. Ő nem latott semmit,azt modnta meg fog jonni, valoszinuleg kimaradt egy havim. Utana mondta hogy mehetek is oltozni, de utana mar kerdezni sem tudtam mert mar hivta is a kovetkezot. Felek hogy a hormonjaimmal nincs valami rendben,vagy esetleg a tulsulyom miatt is lehet,telen felszaladt 10 kg,igy most 20 kg feleslegem van. :/ De most eletmodvalatasba kezdek mert azt erzem hogy ez igy nagyon nem jo. Szerintetek mitol maradhat ki a mentruacio? Esetleg tapasztalatokat is szivesen olvasok.
Nagyon koszonom a valaszokat elore is :)
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- Többször kimaradt menstruáció, negatív teszt. Mitől lehet?
- Kimaradt menstruáció - sekunder amenorrhoea
- Kevés menstruáció..., kimaradt fogamzásgátló
- Van egy 7 honapos lányom decemberben, és januárban megjött a menstruáciom, most kimaradt.Lehet azért mert még szopik a kicsi, mit gondoltok?
- Kimaradt menstruáció után több nappal, erős pozitív tesztem lett. Ez lehet a kései ovuláció miatt?