Kikészülök ettől az esős időtől :) (beszélgetés)
Úgy gondolom ez a nyár is hasonló lesz, mint 2010-ben volt. Azért abban bízom, hogy az árvizet megússza mindenki.
De azért biztos lesz ha csak néhány hétig is de meleg idő is.
Jó neked! :-)
Itt, az Alpok északi oldalán állandóan sz@r az idö. "Normális" (azaz az általam megszokott alföldi) nyarak sincsenek; csak a qrva esö (az Atlanti-hatás következtében) non-stop... :-(
Érdekes,én úgy tudom,hogy 1-2 hónap totál kánikula lesz,rosszabb lesz,mint tavaly.
Amúgy én szeretem az esős időt,nem készülök ki.1 naptól meg pláne nem,mert kb 2 hónapja ez az első nap,amikor szinte egész nap esik (legalábbis felénk).
Sz@r a köbön. :-(
Imádom és igénylem a napsütést. Amitöl a maradék életkedvem is elmegy, az az úgynevezett "lassú esö": napokig (hetekig?!) alacsonyan kúszó felhök, esö, szürkeség, fényhiány. Szabályosan beteggé tesz... :-(
A döglesztö meleg, alföldi nyarakat szeretem, a kánikulát, és a hirtelen jövö, s ugyanolyan gyorsan tovatünö zivatarokat. :-)
De az esöt legkevésbé sem!
Tudomásom szerint ugyanazon okból (lelassult légörvények), mint ami miatt elhúzódott a tél, az idei nyár nem a napsütésröl szól majd... :-(
de jó neked....:)
inkább sütne a nap egész nap.
az eső annyibol jó h nem kell locsolni :)
Nekem jó! Közelebb lakom az északi sarkhoz mint az egyenlítőhöz,de itt 28 fok van most és verőfényes napsütés!
Itt ilyen a nyár. :)De viszont novembertől május elejéig hó van. :)
Az időjárásnak meg mindig örülni kell,mert ha nem örülünk akkor se lehet változattni rajta.