Aki unatkozik jöhetne dumálni. Kis időtöltésnek.. (beszélgetés)
Azt sajnos nem láttam, hogy mit csináltak mikor kiértek mert én még bent voltam, de elötte olyan ráérösen sétálgattak, hogy nem gondoltam volna, hogy kint hagyták a babát. A kasszánál mondta a nö, hogy ö a rendörséget hivta volna. Hát ez az, hogy akkora höség van, föleg a parkolón a betonon amit tüz a nap, mig beértem (kb fél perc) azt hittem összeesek.
ezek nem normálisak basszus!hát én nem hagynám magára a picit,semmiképp!tök mindegy,hogy 30 fok van,vagy esik az eső!felelőtlenek de nagyon!én kb 11 kor mentem a sarki kricsmibe cigiért,kb 8 perc...azt hittem megfulladok,és összeesek!:S
Felelőtlen . És mit csináltak amikor kijöttek a boltból,legalább vmi megbánást tanusitottak?
Amúgy én is láttam vmelyik nap egy kutyust bezárva egy kocsiba,persze ott is levolt huzva az ablak,de ki az a barom aki otthagyja a kutyáját,gyerekét..vagy akármilyét?!Ha viszi akkor vigye be magával,ha meg nem akkor hagyja otthon.Ja és kiderült am. h az asszony (a kutyás) a kocsiba lakik.JAAAA mondom jópofa.:S
Sziasztok! Valahova le kell irnom mi történt egy fél órája. Átszaladtam a Tescoba vásárolni és egy pár kint hagyta az 1 év körüli gyerekét az autóban, felhúzott ablakoknál. Ebben a höségben, egyszerüen nem hiszem el. Még szerencse, hogy aki mellettük parkolt meghallotta, hogy sir a gyerek és azonnal szólt a biztonsági örnek aztán kihivták a szülöket. Annyira meleg van egyébként, de amugy is akkora megterhelés bevinni egy gyereket vásárolni??? Soha sehol nem mertem kint hagyni a fiamat, milyen szülö az ilyen?
nem baj,én is kíváncsi voltam rá! :D
jajj ez nem erre a hsz-ra ment hanem a zsiináéra,boccs ha nem jol irtam a neved:D sose toom:O:D
megnyomod egyzsrre at alt2-őt,de csak a jobb oldali számsor működteti:)
és ezt a vigyorgó fejet hogy csináltad????
Örülök!Ha valami van,kérdezz nyugodtan--válaszolok!:-) jó olvasást!
igen igen. :) legalább már ezt is tudom, hogy hol kell keresnem:)
szívesen!megtaláltad egyébként,amit kerestél?
Sziasztok!bocs,hogy idepofátlankodok...naplót úgy tudsz olvasni,hogy megkeresed az illető nevét,akár hsz-ből,akár jobb oldalon,fenn a keresőben!rákatt,interaktivitás,naplók!ott megtalálod!!
ha tudnám h hol kell a naplókat elolvasni,akkor megtenném:O:D
jobb ha nem tudod, amúgy a naplómba minden leirtam, leirom...
sajnálom, más dolgom akadt:D kitévedtem ma én is barátommal a mályi tóra..király volt:)
majd ha haza jössz, mesélsz h milyen volt:)
basszus, már szombat van, holnap megyek haza, Bucóka még mindig sehun....
Oksa,holnapra ott leszek...mire észbe kapsz már el is lesz mosogatva:)
Bucóka! nem jöttél mosogatni....:))) bár még van 1-2 napod ideérni...
legédibb bár mindenkinek a sajátja a legkedvesebb , de tényleg haláli jóarc:)
5éves lehettem,akkoriban volt pár hónapig egy spánielem,de nem értem fel ésszel h mivel jár,és tul kelett rajta adni sajnos,de a mostani kutyum,akárkit kárpótol mindig ott van ha szomoru vagyok, és rettenetesen nagyokat lehet vele játszani:))
azért az se rossz...:)))))az lenne a pláne, ha köztük aludnál!:)
köszi!
áhh, gondoltam megvárlak vele:))
nekem csak szuszog:) de imádom... :)
most néztem a képeid...haláli jófej a kutyád! gyerekkoromban spánielt szerettem volna....de sajnos nem lett.:(
oksyka:))
jó nyaralást.. azért mosogatni ne feljets el,hiába nem leszek ott:DDD
Nekem az egyik kutyám álmában morog, a másik simán horkol...:)
egyszerűbb ha oldalba vágod! :)
mennem kell, jóccakát!
vasárnap jövünk haza, addig is vigyázz magadra, és légy mindig ilyen jókedvű és humoros:)))
További ajánlott fórumok: