Kikapcsolódásra vágyom, szeretném elűzni az unalmat. Mit ajánlotok? (beszélgetés)
Bíborkadarka: Ez igen...
Többieknek köszönöm a válaszokat!
Mostanában sikerült megismerkednem 1-2 emberrel, akik jóval aktívabban, mint a régi barátaim. Szóval annyira már nem is unom magam :D
Kedves Cirmók!
Kérdezd meg Anyukádat, nem kell-e valamit segíteni. Persze nem most, így vasárnap délután :) pl. vasalni, takarítani, fürdőszobát glancolni, szekrényeket pakolni, ablakot tisztítani.. biztos lenne ötlete.
Kreatívkodj, keress ilyen fórumokat a neten. Lehet kötni, horgolni, varrni (kézzel is, ha nincs varrógéped, de ha Anyukádnak van, meg is tanulhatsz rajta), hímezni, dekupázsolni (ne röhögjetek, nem tudom, hogy kell írni, na! :) ), gyöngyöt fűzni, festeni, rajzolni ... a lehetőségek tárháza végtelen.
Tornássz. Sok videó van szintén a neten, mégcsak edzőterembe se kell járni, súlyzó helyett megteszi két homokkal töltött fél literes üdítős üveg is :)
Tanulj nyelvet, olvass idegen nyelvű cikkeket, dalszövegeket, tanuld meg őket kívülről, jó a szókincs fejlesztésére.
jó ötletek.
A gond annyi, hogy a barátaim nagyon lusták.. Ki nem mozdulnak, ha nem muszáj.. =/
De amit lehet egyedül csinálni ezek közül, meg fogom valósítani:)
Szeretsz olvasni?
Esetleg sorozatot nézni? Sok minden fent van interneten.
Barátaiddal, barátnőiddel korcsolyázás? Jobb időben tollas, tenisz, röpi...
Strand van a közelben? Attól, hogy tél van, fedett helyeken is jól el lehet lenni. Szauna és egyebek. :)
Interneten is vannak "játék" oldalak, ahol online ellenfél ellen vagy, biliárd, darts...
Vagy összehívni egy pár fős társaságot, szendvicset csinálni, társasozni, különbözőekkel. Sok jó dolog van. :)
Ha van biciklid, esetleg kutyád egy kisebb túra is belefér. De akár mozoghatsz is, olyasmi edzést, amit interneten megtalálsz.
De süthetsz is valami finomat.
Annyi mindent lehet csinálni... :)
Én ha végképp unatkozom, hajat mosok, átrendezgetem a szekrényt.
17 éves vagyok.
Városban lakom, de közel sem nevezhető annak.
Kilőve a cukrászda és egyéb ilyen hely. Csak kocsma kocsma hátán... =/
Hány éves vagy?
Hol laksz (Város, falu, stb.)?
További ajánlott fórumok:
- Hogy oldjuk meg, ha az áramot kikapcsolták?
- Ha anyák vagyunk a kikapcsolódás, BULI már luxus?
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Segítséget szeretnék kérni! Kikapcsoltathatja a tulajdonos az áramot a házban, mert nem tudunk megegyezni? Nincs tartozásunk a számlákban!
- Az egészséges lélekhez szükséges a nyaralás és kikapcsolódás. Egyet értesz ezzel?
- Milyen könyvet ajánlanál, ami kikapcsol a mókuskerékből?