Kik, vagy (mik) voltak a Nephilim-ek? Ki tud valami valóban használható infoval ellátni? (tudásbázis)
Nephilim:
A Nephilim az Angyalok és a Halandók kapcsolatából született "lény", hívják még óriásoknak is.
Borostyánvérű:
Ugyanolyan mitológiai lény mint a Borostyánvérű, de azok a Tündérek és a Halandók kapcsolatából született "lények".
Nos, ez egy elég bonyolult dolog. Mindenhol mást írnak, de ha minden igaz, akkor a valódi Nephilimek a BUKOTT angyalok és az emberek leszármazottját jelenti.
Remélem tudtam segíteni! :)
igen, a bukott angyalok azok, akiket száműztek a mennyből.
A Fallen nekem nagyon tetszett, sajnáltam hogy csak ennyi részből állt.
a nefilinek a legendák szerint olyan lények melyek emberek és angyalok gyermekei.állítólag ők figyelmeztették az embereket az vízözönre.
a FAllen-Letaszítva 3.része holnap lesz az animaxon.aki nem látta az első két részt annak nem érdemes megnéznie a harmadikat.és nagyon jó film.
Óriásoknak nevezték őket, de nem voltak magasabbak a normál embernél szerintem sem. Viszont állítólag "Nagy" emberek voltak, vagyis híresek.DE ha minden igaz, az özönvíz elpusztította őket, minden mással együtt.
Van egy film a Fallen - Letaszítva, 3 részes, és róluk szól, de itt van erejük a nefilimeknek.
hát ha léteztek is, akkor azok max nagynövésű emberek voltak, de nem angyalok vagy ilyesmi :D
amúgy megnéztem, leginkább ufós oldalakon láttam hogy a létezésüket bizonyítják.
Ha jól tudom képek vannak fenn a neten...
Én anno ha jól emlékszem egysezr annyit hallottam róluk, hogy félig ember félig angyal. de nem tutti
További ajánlott fórumok:
- Mi használható visszér ellen?
- Tablet, mire használható?
- Kislány hány éves korától használhat tampont?
- Mi használható a zoknik összefogására mosáskor?
- Szerintetek egy hófehér lány használhat szolit vagy nem ér annyit?
- Paint Zoom... kérem, ha van, aki megvette, kipróbálta, írja meg, valóban úgy használható-e, ahogyan azt a reklámban látni!