Kihez kell jelentkeznem ha táppénzre szeretnék menni? Háziorvoshoz vagy akihez terhesgondozásra járok? (tudásbázis kérdés)
Szerencsére a dokinál 2 perc alatt végzek,múltkor sem kellett bemennem hozzá,kint az aszisztensével rendeztünk el mindent,és nem kell sokat várni hál istennek,csak sorba állni,de hamar végez az ember.
Nekem nem probléma a házi orvoshoz elmenni,az a baj,ha két hetente fel kell mennem ezért a nyamvadt papírért Pestre a kórházba...az a baj.
Esetleg meg tudod kérni a dokit, hogy küldje a táppénzes papírt a melóhelyednek? Az én előző előtti háziorvosom jó fej volt, rugalmas :)
De, hogy a nőgyógyásztól miért kell két hetente ajánlás, azt még mindig nem értem.
Az én háziorvosom is ilyen gyík volt, jól lecseréltem, utána már a terhesgondozó tartott táppénzen...
Szerintem odaadják a két papírt egyszerre, csak kérdés, hogy a kedves (...) háziorvosodnak megfelelő lesz-e így.
Jujj de jó köszi.Hétfőre kell,csütörtökön megyek,de akkor ezt is elintézem,mert a múltkor elfelejtettem.Már annyit agyaltam ezen.És ha két hetente kell új papírt vinnem az azt jelenti hogy minden alkalommal el kell mennem a kórházba érte?nem adhatják ki a 2 papírt egyszerre ugye?
Mert a háziorvonál azt mondták mindig új igazolást kell vinnem 2 hetente...
A nőgyógyászomtól februárban megkaptam az igazolást,hogy márciustól táppénztre tudjak menni.1-jétől,fel is vetettem magam,majd töröltettem,mert kiadták a szabadságom.Most 25.-étől mennék hivatalosan táppénzre,és új igazolást kellene vinnem a háziorvoshoz.Viszont már nem ahhoz a dokihoz járok terhesgondozásra,hanem kórházba.
Kitől kérjek olyan papírt?Menjek vissza a régi dokihoz?Vagy beszéljek a háziorvossal?Hogy működnek ezek a dolgok?Elég tudatlan vagyok ezen a téren... :(
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Új háziorvoshoz jelentkeztem de most meggondoltam magam, a régi látja?