Kihasználtad már az üzletekben az akciózást? (beszélgetés)
A kötelezőre gondolsz?
Nem, nem használom ki. Olyat nem akcióznak le, amikre nekünk van szükségünk.
Időnként, biztos belefutok egy-egy ilyen termékbe, de nem vadászom az ilyen termékeket.
Ha valaki követni tudja, hogy mit, hol, mikor akcióznak, hát, akkor vagy baromi sok ideje van, vagy nagyon ügyes.
Általában kvan irva a bejáratnál, hogy kedves vásárlóink, a mit tudom én milyen számú kormányrendelet értelmében akciós áruink vannak. Sokra megyek ezzel...
A spárban vettem saját gy. hamburgerpogácsát, a hét elején 399 Ft volt darabja, ma is vettem kettőt, a dobozára amiben árulták rá volt írva ceruzával hogy akció, 299 Ft/db. Egyáltalán nem volt feltünő a kiírás.
Tegnapelőtt a vidéki cipóra volt kiirva hogy akciós, 599 ft helyett 499, de az is feketével, nem feltűnően
( nem vadászom az akciót, ezeket egyébként is megvettem volna )
Kb, annyit is ér.
De ha már van, legyen értelme.
A Pennyset tudtam kihasználni, mert a kicsik imádják a plüsiket, És
úgy azért olcsób .
A LIDL-ben láttam, mellette van egy pirossal írt tábla, tartósan olcsóbb.
Az aplikáción meg ott van az összes, ami tartósan olcsóbb.
Nem tudom milyen akciókra gondolsz.
Ha netán az állam által kötelezőt, nem hiszem. Nem aszerint vásárolok élelmiszert mi az akciós, hanem amire szükségem van.
GLAMOUR-napokon , ha van kuponom, azt felhasználom, arra ami kell, pl. tavalyról most fogyott el a mosogatógépbe a kapszula.
Fogalmam sincs, hogyan jelölik feltűnő módon a termékeket. Itt a Sparban ilyesmit nem látunk. Sárga és piros címke mindig volt, talán a sárga Árzuhanás?
Én pont azt és annyit veszek, mint máskor, ha azok eppen akciósak, szerencsem van. De ezek szerint nem...
További ajánlott fórumok:
- Hagyod magad, hogy kihasználjon a munkáltatód?
- Mit tennétek, ha azt látnátok hogy a gyerek kihasználja a szülőt?
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Ez segítség vagy kihasználás?
- Garzon lakás jó kihasználása-tippek, trükkök?
- Lesz ebből szerelem, vagy csak kihasznál?