Kiengednéd a cicát az erkélyre -ha a legalsó keresztléc alatt éppen kifér? (2. emelet) (tudásbázis kérdés)
Aranyos vagy, h kérdezed, a naplmban leírtam az előző estéken nem nagyon aludtunk miatta :(
De ő jól van teljesen. Hízott is, meg minden. :)
az erkély téma az annyiba is maradt azzal,hogy kimentem vele körbenézni, mi is van ott, azóta nem akart kimenni.
a másik megoldódott este.
már csak az orvos van hátra, és megnyugodhatunk teljesen.
köszi az érdeklődést.
az a kevés is elég volt!
Neked is hasonlókat.
ok, akkor köszi, hogy benéztél, mehetnél is tovább!
biztos van olyan fórum ahol talán kíváncsiak is Rád.
Basszus, hogy milyen emberek vannak! Neked ki osztott lapot? Neked kéne magadba nézni hogy itt támadsz minden ok nélkül! Te vagy a macskák védőszentje, vagy mi??? Hihetetlen!! Egyébként senki se b*szta át a fejem, ellenben a tiéddel valami komoly gond lehet!!
Abból hogy utálom a macskákat, hol következik hogy az emberek is engem??
Biztos lehetsz benne, hogy a macskák is és az emberek is téged!
Azért mert valaki átb.szta a fejed, nem kellene itt kiélned magad! Foglalkozz azzal, aki átvert!
erre én is rájöttem.
régebben én sem szerettem őket, sosem gondoltam volna h egyszer macskám lesz. De SOHA nem bántottam volna egyet sem.
köszi!
ettől sokkal okosabb lettem.
nem volt más dolgod, -mint hogy ezt leírd?!
lehet,ezt nem tudom, ha igy van az sem baj :)
de lehet hogy ha én kelek korábban akkor velem jön ki...
majd holnap nagyot néz, mikor 5.45 kor kipattanok az ágyból :))
Állatorvosnál voltatok vele?
A féregtelenítés nagyon fontos, főleg ha szobában van. Én az ivartalanításon is elgondolkodnék, hogy ne hajtsa a vére, és ne "jelöljön" szanaszét a lakásban. (Nálunk is jól jött, hogy megtettem)
:)
igen pisilni is az urammal jár mindig reggel :)
hát remélem rendben lesz. bár csak akkor leszek nyugodt ha látta már doki. a kullancs téma is aggaszt kicsit. de biztos nincs baja ;)
nem tudom számít -e de még azért az leírom,hogy SEMMI nem látszik rajta olyan értelemben, hogy fájna vagy szorítana a hasa. Abszolut nyugodt, alszik, eszik rendesen, játszik,bár kicsit lomha, vagyis lusta inkább. :)
Az nem lehet hogy csak mostanra töltődtek fel a tartalákai? (mert h előtte éhezett, sovány is volt)
Még van egy lehetőség:
A cica hasát simogatod az újjaiddal úgy, ahogy a cicaanya szokta a kicsiknek. A fenekétől a bordákig, csak azt a puha részét, és kicsit erősebben, mint ha simogatnád. Az anyja is így dolgoztatta meg a belecskéit, és utána tudott menni dolgot végezni.
Még ezt is próbáld meg, inkább, mint a tejet, nehogy kellemetlen emlék fűződjön neki a tejhez.
közben visszaírtam a privire :)
a tejet már bepróbáltam nála, de csak picit és hidegen. akkor adjak neki langyosat?
További ajánlott fórumok:
- Előre megfőztem csirkecombokat, lefagyasztottam, ma kiengedném és szeretném kirántani. Érdemes vele próbálkozni?
- Milyen növényeket lehet ültetni erkélyre, amelyek meg is maradnak?
- Milyen virágot/növényt ajánlanátok (muskátlit kivéve) eléggé napos erkélyre?
- Ki tud valami szép, ősszel az erkélyre ültethető növényt?
- Lehet egy első emeleti erkélyre szélfogónak ablakot szereltetni?
- Kicsi erkélyre milyen futó növény ajánlott ami nem falra kapaszkodik?