Kicsit kínos kérdés, valaki segitene? (beszélgetés)
Miért? Beszélgetni bármiről lehet. :)
Valóban, Magyarországon 14-16 centi az átlag. Minden ami e fölött van, már nagynak számít.
A fájdalom gyorsan el fog múlni, valóban függhet a ciklusodtól. 1 héttel a menstruációd előtt ne szeretkezzetek ebben a pózban. Vagy egy kissé egyenesedj fel, ne az ágyra támaszkodj, hanem egy függőleges felületre, mondjuk a falhoz.
A méhnyakseb valóban veszélyes dolog, de nagy pechednek kell lennie ahhoz, hogy egy olyan szeretkezésnél, amit mind a ketten akartok kialakuljon. Ettől függetlenül, ha gyakran előfordulna ez a fájdalmas érzés, irány a nőgyógyász.
Mivel nem a vastagságával, hanem a hosszával van gond, nem hiszem, hogy segít, ha alaposabban felizgat előtte. Viszont mond ezt neki nyugodtan, csak jól járhatsz. :)))
ezt most komolyan mondjátok?
ez a fórum nem a Hoxa, hanem a Kámaszutra??
nem a hossz a gond a legtöbb esetben, hanem ha nagyon vastag
ahhoz kell tágulni rendesen...
Én csak egy statisztikát mondtam, amit tőlem messze független felmérések hoztak ki.
Nekem nem baj, ha kicsit, csak nem tartok rá igényt :)
azt mondják, hogy olyan 14 cm-től 20 cm ig
de lehet csak rosszúl tudom
de szerintem 20 felett már nem átlagos
sziasztok. néha nekem is fáj mikor a párommal szexelünk de én nem tudom mi az átlagos.. hány cm? mert nekem ő az első pasim.. azt mondta neki átlagos méretű viszont én nem tudok ehhez hozzászólni mert nem voltam még senki mással.. szóval ha nem vagyok indiszkrét mennyi a nem átlagos nektek?
(nem egy perverz vagyok aki a barátaitok méretére kíváncsi...:))
igen mert középidőben termékeny a nő és olyankor lent van a méhszáj ami abban a pózban kicsit úzban lehet a szerszámnak
khhhhhhmmmmmmmmmmm:)
aztán szépen fokozatosan húzódik vissza
jövhéten kell megjönnie...de ilyet sem tudtam jó h irod.
most elugrok boltba de irok
hát nem tudom, hogy hosszú távon ez mennyire káros esetleg
ki kell tapasztalni
egyébként amit még sokan nem tudnak, hogy a ciklus teltével állandóan változik a méhnyak helyzete, ezért lehet, hogy nem mindig fog fájni
pl középidőben akárhogy finomkodik az fáj
kérd meg, hogy finomabban csinálja
mást nem nagyon tudod csinálni
vagy esetleg amit én csináltam, hogyha nem a kezemen támaszkodtam , tényleg mint egy kutyus hanem felegyenesedtem picit vagy akár teljesen és akkor már nem fájt annyira
hülyén hangzik,de lehet egy kicsit más szögből kellene neki csinálni....
remélem érted
igen mert alapból nekem a Hátulrol a kedvenc és sosem fájt mással...de nekik normális méret volt.
vele meg igen
de ha felül vagyok nem fáj
az van, hogy hátulról mélyebre tud hatolni
mond neki, hogyha hátulról csinálja akkor legyen finomabb és gyengédebb
összemenni egyikőtök szerve sem fog, ha nem lesz finomabb fájni fog
azért óvatosan, mert könnyen méhszájsebed lehet....
ha ez az állapot tartós lesz, mármint a fájdalom, / a másik nem fog változni:DDD/, beszélj a nőgyógyászoddal mindenképpen!
További ajánlott fórumok:
- Munkajogi kérdésem lenne, neten nem találok választ, segítenétek?
- Epilátort használsz? Segítenél? Lenne pár kérdésem!
- Emelt családipótlék és meghosszabbított gyes kérdésben segítene valaki?
- Lenne egy találós kérdés, nem tudom a választ. Segítenétek?
- Fogamzásgátlóval kapcsolatos kérdesem lenne. Segítenétek?
- Született feleségek! Kérdés a befejező résszel kapcsolatban! Segítenétek?