Kicsi korkülönbséggel született babák! (beszélgetés)
Tudom, nem nekem szól a kérdés. De ha nem vagy kész, akkor még ne vállalj!
Amúgy én 4 hónapos terhes voltam, amikor leszokott a nagyobbik a szopiról magától, de én bevállaltam volna a tandem szopit is.
Másik szoba!!!:)))Klub szoba!Örülök nektek!!!
További anyukákat is várok oda!!:)))
Gratula!
A tesóm és köztem is 13 hónap van, a férjeméknél 12. Neked sem lesz könnyű. :)
Nálunk most nagyon kevés korkülönbség lesz!!A lányom és a fiam között 2 év 2 hét van!A lányom 2.5 éves múlt a fiam pedig 15-én lesz 6 hónapos és Guccsy jövőhét csütörtökön megyek nődokihoz meg UH-ra kidertült hogy terhes vagyok!Igy 1 év és 1 hónap lesz a legkisebbek között a különbség!
Ádám már forog oda vissza mindenhogy!Megül egyedül és ő is kuszi vagyis alakulgat!!
Sziasztok!
A kislányom ebben a hónapban tölti a 3-at, a fiam szeptemberben tölti a 2-t. 15 hónap.
Alapvetően jó, hogy nem esek ki a gyakorlatból. A ruhákat meg 1 polccal kell lentebb tenni. Az is jó, hogy szórakoztatják egymást, de én estére rendesen elfáradok. Senki segítség nincs, a párom meg dolgozik. De nem bántam meg.
Hali!
Nálunk 15 hó a különbség, a kicsi most 13 hónapos.
Szia
Nálunk Mircsi szeptemberbe megy oviba,Márk októberben lesz 2 éves.Nálatok is nagy az összhang?Ákos milyen idős?
szio
Ha nem gond ide írok neked.Nálunk minden oké.Stella 7,5 kg és 68,5cm.Ma voltunk tanácsadáson.Még mindig nem fordult meg,de már kúszik.A védőnő azt mondja ne izguljak.Tök hihetetlen,hogy már 5 hónapos.Tökre telik az idő.Ákos letette a cumit és egyre többet beszél.Náluk 18 hónap a korkülönbség.Veletek mi újság?
Szia!!
Örülök hogy írtál!!Szeretném és persze ha nem gond azok akik ide írnak hogy majd a klubban folytassuk a beszélgetést!!Tapasztalat csere és megismerés céljából!!!:))
Sziasztok!
Azokat az anyukákat várom akiknek a babáik közötti korkülönbség nagyon kicsike!A mindennapjaikra, gyereknevelésre és minden más témában ami ezzel kapcsolatos!
Nyítottam erről egy klubbot de azt még nem vette észre senki!!