Kicsi a babám a terhességi héthez képest, mit jelenthet ez? (tudásbázis)
Szerintem Panna nem ijeszgetni akart, de sajnos ezek a dolgok nem mindig szoktak jól elsülni, bár remélem, hogy neked csak kisebb a terhességed a vártnál.
Sajnos, nekem is így kezdődött, ahogy a tied és missed ab lett belőle műtéti befejezéssel.
Akkor rendben, csak kicsit megilyedtem, de ha te nyugodt vagy, és az értékek is, akkor jó :):)
Köszi, hogy válaszoltál :)
Áhám akkor mondjuk így te vagy így összerakva :)
Nem megijeszteni akarlak és kívánom hogy te ne járj úgy mint én,de én is örültem volna ha akkor legalább egy ilyen válaszom lett volna.
Remélem minden rendben lesz!!!!!!
Ne izgulj ezen! Simán elcsúszhat a peteérés is, nekem se közpidőben fogant. Meg jó pár hétig picit kisebb volt, aztán behozta, utána nagyobb, most pont jó :)
Ha 2-3 hét múlva lesz szívhang, akkor minden rendben, feljődik szépen.
Ez azért nem semmi???!!!
És mit mondott a szonográfus??
Miért ilyen az érték??
persze:)
Úgy legyen!:)
Te kérdeztél... A rossz is egy lehetséges verzió de drukkolok, hogy ne az legyen.
23-án mindenképp kiderül. Ha nem mindig szabályos a peteérésed és/vagy valami miatt most később volt, akkor simán lehet, hogy később fogant.
Általában az utolsó menstruáció első napját veszik figyelembe, és ahhoz képest a protokoll szerint számolják a várható idejét a szülésnek. Nálam pl. egyáltalán nem érdekelt senkit, hogy 24 napos a ciklus, 28 napossal számoltak. Mikor méretbeli eltérés volt a számított és az UH szerinti terhesség között, akkor mindkettő szerepelt a leleten.
Szóval ha most 2 hét a különbség, akkor számíts rá, hogy "túlhordod", legalábbis az utolsó m.szerint.
Szia! Nagyon az elején vagy még, nekem egészen a 32. heti uh-ig 1-1,5 héttel kisebbek voltak az értékek, mint kellett volna a nagykönyv szerint, első baba, tudom, h mikor fogant, szóval jó para volt. Azon az uh-on, viszont tökéletes, még asszem nagyobb is egy picit. Szóval behozta magát :) Ne aggódj!
36 hetes vagyok. :)
Nem biztos, hogy középidőben van a peteérésed.
Nekem is kisebb volt, a ciklus alapján júni 23-ra voltam kiírva.
A 12. heti uh-n a baba méretei miatt módosította a doki juli 3-ra.
Július 5-én született 3950g 57 centivel, egészségesen.
Nem tudhatod pontosan mikor fogant, persze akkor igen, ha az 1x történt abban a hónapban.
Az öthetes "terhesség" még szikhólyag, nem látható szívmozgás.
Próbálj megnyugodni.
olvasgasd ezt.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Gondot jelenthet, ha próbaidőben szólok a terhességemről?
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?