Kibírhatatlan allergia (beszélgetés)
attól függ milyen allergia
légúti vagy bőrgyógyászati
én egy cetirizien hexal nevű gyógyszert szedek, amitől teljesen tünetmentes vagyok. Eleinte nekem is mindenfélét irkált fel a doki, de egyik se volt jó semmire. Ez a gyógyszer viszont tünetmentessé tett.
pedig már hormonokkal kezeltek, annyira súlyos volt a helyzetem, de szerencsére ezzel megúsztam a további hormonokat
Sziasztok
Én is kinlódok az allergiával. A múlt héten egy ijesztő látványra ébredtem,egy éjszakai borzalmas viszketés , orrfolyás után. Mindkét szemhéjam alul
felül bedagadt. Nyelvem felpüffedt. A kórház ügyeletén kalcium és szuprasztin injekciót kaptam. Másnapra már elfogadhetó lett a külsőm. Az orvos elküldött egy allergia vizsgálatra, és calcium sandóz pezsgőtablettát ajánlott. A közérzetem már okés. A vizsgálatról majd beszámolok. Ja és tudtam, hogy málna, parlagfű, kutyaszőr allergiám volt eddig.
Sziasztok!
Lassan egy hónapja nagyon erős az allergiám. Amit az orvosom felírt gyógyszert, semmit nem ér, a vény nélkül kapható megint csak hasztalan. Nagyon elviselhetetlen már ez az állapot.
Tudtok ajánlani valami jó orvost?
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet tenni egy kibírhatatlan öregasszonnyal, aki nincs tekintettel a szomszédokra?
- Terhesség alatt kibírhatatlan fogfájás?
- Mit tegyek? Otthon már lassan kibírhatatlan lesz
- A párom iszonyatosan csikorgatja fogát álmában, kibírhatatlan! Mit lehet vele kezdeni, van-e megoldás a megszüntetésére?
- Nagyon melegem van ,ez a kánikula már kibírhatatlan!
- Fellépés előtti kibírhatatlan lámpaláz esetén mit tegyek?