Mit tegyek? Otthon már lassan kibírhatatlan lesz (beszélgetős fórum)
hát szerintem ha a nő nem veszi észre magát akkor a tesód tuti nem fog ezzel a dologgal foglalkozni,hiszen mint tudjuk a pasiknak mi a lényeg.
meg hogy ne legyen egyedül
olyan kettő közt van a nő,a tesómnak meg az ágyban jó csak
A testvérednek kellene tisztázni a nővel a problémákat megbeszélni vele, hogy nem otthon van és ne parancsolgasson senkinek, inkább előbb a saját életével és a gyermekével törödjön ő ne formáljon jogot mások irányitására. Előbb utóbb betelik a pohár, szerintem ezt hosszútávon nem igen lehet kibirni. Valakinek muszály lerendezni, mert nem sokára a fejetekre nő teljes mértékben uralkodik felettetek. A legvégén átveszi a teljes irányitást. Neharaugj, de ne hagyjátok. Üdv.Ágnes
amugy hogy látod,most félre téve az érzéseidet,hogy okos,vagy buta a nő? lehet vele komunikálni? és a tesód? mennyire függ a csajtól érzelmileg?
te a másik véglet vagy és a ritkábbik is.
a szülőkkel egyszer érdemes lenne beszélni,csak hogy levágd hogy mi a véleményük,de erőltetni nem szabad semmit. amugyis ők semmit nem tudnak tenni.
Nemértem miért jó az nekik ha utáljuk őket!vagyis az ilyen nőket!
Én mikor idejöttem barátomékhoz alkalmaszkodtam mindenkihez és nem volt probléma!
nekem is jó volt a kapcsim a bátyámmal,mig meg nem nősűlt. ennyi. ...a sógórnők már csak ilyenek.
de az a legrosszabb ha nyilvánosan utálod,mert akkr mindent megtesz hogy keresztbe tegyen,ráadásúl ő sokkal tapasztaltabb mint te,ugyhogy semmi esélyed.inkább,ne mutasd ki az érzéseidet,és ne tudja,hogy utálod,mert csak neked lesz belőle bajod.
visszaolvasva, én közölném a szüleimmel az érzéseimet - amikor a nőci nincs ott - és érveimet, hogy tudják miért mellőzöm őket, amikor ott van :) aztán tegye mindenki zsebbre a csendemet! :)
már annyira nem,mint régen
nagyon veszélyes,mindenkit próbál manipulálni,s gyakran hazudik
akkor mondd meg mindenkinek nem vagy depis csak nemakarsz vele beszélni!
És neki se!
Ha kérdezi,hogy miért arra se válaszolj!
Vagy nemtudom!
Amúgy bátyáddal jó a kapcsolatod?
Vagy úgy van mint nálunk hogy annyira irányitja az a nő,hogy senkire nem hallgat?
csak az a bosszantó,hogy odamegy az a vadidegen nő és felbolygatja a már megszokott családi életet. az én sógórnőm is igy kezdte. mindenkivel jóba volt aztán azt vettük észre,hogy manipulálja a szüleimet. ha szóltam nekik,nem hitték el,igy az lett a vége,hogy a testvérem és a szüleimet ellenem fordította. 10 év alatt. én pedig egy másik városba költöztem. szóval elég veszélyes dolog,ha egy idegen bekerűl a családba.
ha félrehúzódom otthon,akkor mindenki depressziósnak tart
szia!
nah mintha az én bátyámról és a nőjéről olvasnék!
Csak nálunk az a különbség,hogy lenéz minket vagyis mindenkit!azt hiszi ő jobb mindenkitől,pedig még dolgozni se bír elmenni!
Hát én elköltöztem miatta vagyis bátyám miatt mert egyszer mertem szólni annak a sz...ának és én kaptam érte!
Sajnos nemtudok mit tanácsolni!
megbeszélni az ilyenekkel nem lehet a dolgokat!
Próbáld a lakásba kerülni és ne szólj hozzá!
Én csak ezt tudtam tenni mikor otthonvoltam!
Végülis tök mindegy...oszd ki. Mond meg neki,hogy nagyon nem tetszik a viselkedése. amugy ehez 2 ember kell. ha te ugy viselkedsz,hogy azt higgye,hogy uralkodhat rajtad akkor azt is fogja tenni.
Bátyám tavaly óta együtt van egy tőle jóval idősebb nővel.Eleinte a nő kedves volt,majd később szépen elkezdett egyre többet parancsolgatni nálunk,mert van úgy,hogy napokig itt van.Belebeszél mindenbe,pl.főzésbe,otthon a saját gyerekével nem törődik.Felettem meg anyáskodni akar,megjegyzést tesz a frizurámra,egyébre,meg kisgyerekként kezel,meg azt akarja legyek jóban a kissé zűrös lányával,de én azt a csajt ki nem állhatom a zűrös dolgai miatt.Bátyám felett is uralkodni akar ez a nő,bátyám már depressziós is néha,állandóan kiabál mindenen pár hónapja,még olyan dolgokon is felhúzza magát amin nem kéne.
További ajánlott fórumok: