Ki volt már regresziós hipnózison? (beszélgetés)
Ha megengeded, egy jó tanács: a regresziós hipnózis nem veszélytelen dolog. Ha nem "szakember" kezébe kerülsz, nagyon sokat tud ártani. Próbálkozz inkább a regressziós meditációval
De ez csak az én véleményem....:))
Igen, ezt olvastam, csak el nem tudom képzelni, hogy egy kineziológus honnan vesz ilyet?:) Nem lehet, hogy Te már akkor is egy hipnozitőrnél jártál?;)
Egyébként kineziológusnál miért jártál?
Voltam egy kineziológusnál és ő mondott rólunk valamit iletve azt mondta előző életem valamelyikében boszorkány voltam, akit máglyán égettek el, ami azért is durva mert kiskoromtól félek a tűztől!
elsősorban ezért :)
Érdekes, olyanról még nem hallottam, hogy valaki pusztán kíváncsiságból ment volna regressziós hipnózisra. Nem lehet, hogy tudatalatt valami más hajt?
Én egyébként nem voltam, de nem is merném jelenleg bevállani. Nem tudom, szeretnék-e olyan dolgokkal szembesülni a mosati életemből akár, amit az agyam nem véletlenül zár ki. Meg a kiszolgáltatottság érzése is megrémít.
en vegig mentem az osszes lehetseges terapian, kozotte volt a kienziologia. nem ertem, hogy a kizneiologusok hogy mondhatnak ilye,t hogy mik vltunk az eleoz eletunkben, ok ugyan honnan tudjak?
mindengyik tippel.
masik, nyilvan mivel elozo elet, lezarult nem veleltelul. Szerintem azt nem kell bolygatni.
beszednek sok penzt, es semmi haszna. mert csak zavarttta teszik az embereket.
itt es most van.