Ki tud segíteni nyombélfekéllyel kapcsolatban?/diéta vagy mielőbbi megszűnésében/ (tudásbázis)
MOMO0711:
Köszönöm ! eszema propoliszt és az aloe verát is azóta nem is fáj!!!puszi
Elza2007:
Szerintem nálam is az ideg az ami kiváltotta,anyósommal nem jövök ki...:(
Köszönöm hogy írtál!
Nekem három hónapja kezdődött a fekély rettenetes fájdalommal.Most azt mondhatom, hogy múló félben van csak néha érzek egy-egy kis villanást ami arra utal, hogy van.
Ami szuepr: reggel éhgyomorra savanyúkáposztalé egy pohárkával felhajtod./bio dobozost ittam vagy ötöt!
Éhgyomorra jó a nyers krumpli kicsit megsózva.Később azt csináltam, hogy mikróba felszeleteltem kettő krumplit és megfőztem víz nélkül de nem baj sőt jobb ha egy picit nyerebb marad.
Tea: Kálmosgyökér.-valami rettenetes:(
Fél liter vizbe beáztatsz egy jó pupos kávskanálnyit éjszakára.Reggel megmelegited, leszűrod és minden étkezés elött és után jó nagy kortyot iszol.-de nem többet.
Herbáriába ajánlották. Tafedim tea /16oo ft./
Az egész nap ihatod.
Megszünni biztos megszünik, de nagy kérdés, hogy kiujul-e valamikor.
JObbulást!
Én nekem már többször volt tükrözésem, az még nem is olyan durva, mint amikor egy ultrahangos kütyü dugnak le, nah az kemény!
Először is a Helicobacter pylorit kell elpusztítani a szervezetedből, arra kaptál most gyógyszert.
A másik tanácsként: nem vagyok forgalmazó, félre ne érts, csak Anyukámnak volt nyombélfekélye és nagyon jó volt neki az aloe sima gélje, próbáld ki!
Szimplán hányásos-hasmenésnek indult meg egy jó adag idegi kimerültséggel....
Utánna jobban lettem.Aztán megint csak fájt a gyomrom meg őrült hányingerem van néha.
nah most kaptam ezt a controloc 20at igy jobb,de még igy is fáj néha.nekem azt mondta a doki legalább 6-8 hétig szednem kell.és ha nincs változás akkor lesz gyomor tükrözés:(
de ezt nagyon nem szeretném!
Köszike!
Aranyosak vagytok h irtatok!
nekem semmilyen vizsgálatot nem csináltak egyszerüen csak azt mondta a doki h ez van.
Igen eléggé fáj és ugy vettem észre h vannak bizonyos ételek amiket kerülnöm kell.Controloc 20at kaptam.
Szia!
Igen, gyomortükrözés után írták fel a gyógyszert.
Szia! Sajnos nekem volt nyombélfekélyem, illetve már csak a hegesedés maradt. Először is el kell menned a belgyógyászatra,és majd a doki elküld gyomor röntgen vizsgálatra,ahol 2dl.gipsz kását kell meg inni.
A röntgen kimutatja,a gyomorproblémádat.
Nekem például egy bizonyos gyógyszer okozta a borsó
nagyságú fekélyt. Gyógyszeres kezelést kaptam,és egy hét után már javulás mutatkozott.Nagyon tud fájni,menj el minél elöbb..szia évi...
Szia, nekem is volt/van, csomó ételt nem tudtam enni, most már jobban vagyok, de eléggé rossz volt, erős fájdalommal jár.
K betűs ételeket nem tudtam enni, zsíros, fűszeres, csipős ételeket mellőzni kell. Igaz nekem összetettebb, mert volt gyomor, nyelőcső fekély is, reflux-al, jelenleg is controloc 40-et szedek.
További ajánlott fórumok:
- Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Ingatlanirodával kapcsolatban szeretnék kérdezni, mint vevő, tud valaki segíteni?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Epemütéttel kapcsolatosan tud valaki segíteni?Hogy müködik, mit lehet enni utánna, stb?