Ki tart velem? Hulahopp karika (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is megrendeltem. Magichoop. Lassan egy hónapja. Hát az összeszerelésben voltam a leglelkesebb. De annyira utálok hasazni (pedig csak úgy hatásos nem). Azóta párszor pörgettem, izzasztó is tud lenni, de akkor nagyon kell figyelni, hogy befeszítem a hasat, normálisan tekerek, nem csak rutinból. Szerintem nem rossz, bár lusta vagyok hozzá. De a sorozatok alatt mindig tervezem hogy tekerni fogom! Tekerjük együtt?
Sziasztok!:)
Én is most szeretném elkezdeni, magichoop-ot fogok venni, elvileg azzal is nagyon hatásos.
Sziasztok.
Mennyit szoktatok?
Egybe megy több,mint 30 perc és szeretnék heti 5 nap napi 1 órát.ez a terv legalább is,de lehet mindennap lesz:)))
Azt olvastam,hogy van ilyen fórum.Tapasztalatokat is olvastam.de mind tavalyi.És én most kezdem el és szeretném ha valaki csatlakozna hozzám.
Csapat húzó erő.
Sziasztok.sok minden tornáztam már,de valahogy most nem tudom magam rávenni a mozgásra.Hulahoppozást tervezek és csapatban hátha jobban megy.Ki tart velem?
És szívesen fogadom mindenki tapasztalatát.
Diétát tartok,már csak valami plusz mozgás kell .
További ajánlott fórumok:
- Mennyire hasznos a hulahopp?
- Vajon le lehet adni 4 kilót csak hulahoppal?
- A hulahopp karikázástól tényleg vékonyabb lesz a csípőm?
- Van-e valakinek 90 cm-es fa hulahopp karikája eladó? Esetleg tudtok H-Biharban olyan helyet ahol kapható?
- Heti hányszor és hány percet érdemes hulahopp karikázni? Nektek mennyi idő után látszott az eredmény?
- Hulahopp karikázással mennyi idő alatt lehet formásodni?